Nabo til vejarbejdet

Udstilling om letbanens kunst

 

 

Horisonten, Øjeblikket og selvfølgelig Brunneren – kært barn har mange navne, og letbanen har fået 16 styk. Et navn til hver letbanevogn. De to kunstnere  Kristian Djurhuus med kunstnernavnet Mormor og odenseanske Lui Larsen har brugt måneder på at lave digte og illustrationer, der tager udgangspunkt i navnene – og som er blevet til kunstværker der pryder letbanevognene indvendigt.

Selvom der er et år til, at passagerer kan se værkerne i de enkelte letbanevogne, er det nu muligt helt ekstraordinært at se alle kunstværkerne samlet i en ny udstilling, der vil turnere rundt i Odense den kommende tid.

Når letbanen går i drift i efteråret 2021, må man derefter tage på tur med letbanen for at gå på opdagelse i de enkelte værker.

 

Udstilling: Gå på opdagelse i letbanekunst

 

Se udstillingen

  • Tarup Bibliotek i perioden 18. januar til 12. februar 2021.


Vil du låne udstillingen?

Udstillingen består af ni roll-ups, som er nemme at flytte rundt på. Hvis I på jeres skole, virksomhed eller bibliotek gerne vil låne udstillingen, kan I gratis booke den i 14 dage efter først til mølle princippet. I skal bare kontakte os via siden her. Vi leverer de ni roll-ups og henter dem igen ganske gratis.

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×