Ventende passager på Parkering Odense Syd

Aktuelle tilbud og specialbilletter

Find aktuelle tilbud og specialbilletter til letbane og busser i Odense, f.eks. til skoler og daginstitutioner.

Pendler Odense

For 199 kr. kan du i august og september 2022 få et månedskort, der dækker hele Odense Kommune. Det gælder både til bybusser, letbane og regionalbusser.

Kortet er gyldigt en hel kalendermåned – dvs. enten august eller september. Og du kan selvfølgelig sagtens købe et kort i både august og september.

Du kan købe kortet i FynBus' app eller webshop.

Læs mere om Pendler Odense her.

Ung Odense

Unge mellem 16 og 25 kan fra 1. juli købe en ny billet ved navn Ung Odense for kun 10 kroner. Billetten gælder i en time i alle bybusser, letbanen og i regionalbusserne.

Billetten kan købes i vores app eller webshop. Tilbuddet er et forsøg, der løber til og med 31. december 2022.

Læs mere om Ung Odense her.

Grupperejser

Rejser I som en gruppe på mindst 3 og højest 75 personer, har I mulighed for at købe en gruppebillet eller bestille en grupperejse hos FynBus. Læs mere om jeres muligheder.

Er I fra en skole eller et dagtilbud, så se nederst på siden.

 

Eventbillet

Kom billigt til og fra en række af sommerens største events. Billetten koster 75 kr. pr. dag og den giver dig ret til at rejse tur/retur med både FynBus, Odense Letbane, Arriva og DSB på hele Fyn og Langeland til en særlig event, og det uanset hvor på Fyn, du rejser fra.

I Odense kan du i 2022 blandt andet bruge eventbilletten til H.C. Andersen Festivals, 21. - 28. august i Odense og til OFF22 (Odense Film Festival) 29. august - 4. september.

Læs mere om eventbilletten her

 

Kunst&letbane/busbillet

Tag på tur med bussen og oplev den fynske kunst for kun 135 kr. Billetten er en kombinationsbillet/oplevelsesbillet, der dækker både bus-/letbanetransport og entrébillet til ét af 3 udvalgte fynske kunstmuseer.

Billetten kan købes til Kunstmuseum Brandts i Odense, Faaborg Museum i Faaborg eller Johannes Larsen Museet i Kerteminde.

Læs mere om kunst&letbane/busbilletten

Ta' en ven med gratis

Ta´ en ven med gratis er et tilbud til dig, der har et gyldigt pendlerkort. Tilbuddet gælder i weekenderne og alt det kræver er, at du har et gyldigt pendlerkort. Tilbuddet gælder kun på den strækning, hvor dit pendlerkort er gyldigt.

Læs mere om Ta' en ven med gratis

 

Gratisrejser for skoler og dagtilbud på Fyn og Langeland

Dagplejere, børnehuse og skoler (0. - 10. klasse) på Fyn og Langeland har mulighed for at rejse gratis med Odense Letbane og FynBus uden for myldretiderne.

Man kan som udgangspunkt rejse kl 8-14 på hverdage og døgnet rundt i weekender og på helligdage.

Læs mere om tilbuddet på www.fynbus.dk/gratiskoersel

Alle gratisrejser bestilles på www.fynBusbestilling.dk. 

 

Se også Se alle billetprodukter til letbane og bus

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070