Ventende passager på Parkering Odense Syd

Aktuelle tilbud og specialbilletter

Find aktuelle tilbud og specialbilletter til letbane og busser i Odense, f.eks. til skoler og daginstitutioner.

Ung Odense

Børn og unge under 26 år kan købe en ny billet ved navn Ung Odense for kun 10 kroner. Billetten gælder i en time og 15 minutter i alle bybusser, letbanen og i regionalbusserne.

Billetten kan købes i letbanens mobile billetløsning og i FynBus' app eller webshop.

Læs mere om Ung Odense her.

 

Pendler Odense - fri rejse i Odense for kun 199,- pr. måned - kun i juni, juli og august

I juni, juli og august kan du købe et særligt billigt pendlerkort med fri rejse til letbane og bus i Odense til kun 199,-.

Kortet følger kalendermåneden, så du skal købe kortet inden den 1. i hver måned for at få det fulde udbytte. Pendler Odense-kortet kan allerede nu købes for juni måned i FynBus' mobilapp. Læs mere om Pendler Odense-kortet. Læs mere om Pendler Odense-produktet her.

 

Grupperejser

Rejser I som en gruppe på mindst 3 og højest 75 personer, har I mulighed for at købe en gruppebillet eller bestille en grupperejse hos FynBus. Læs mere om jeres muligheder.

Er I fra en skole eller et dagtilbud, så se nederst på siden.

 

Eventbillet

Kom billigt til og fra en række af sommerens største events. Billetten koster 75 kr. pr. dag og den giver dig ret til at rejse tur/retur med både FynBus, Odense Letbane, Arriva og DSB på hele Fyn og Langeland til en særlig event, og det uanset hvor på Fyn, du rejser fra.

Læs mere om eventbilletten her

 

Kunst&letbane/busbillet

Tag på tur med bussen og oplev den fynske kunst for kun 135 kr. Billetten er en kombinationsbillet/oplevelsesbillet, der dækker både bus-/letbanetransport og entrébillet til ét af 3 udvalgte fynske kunstmuseer.

Billetten kan købes til Kunstmuseum Brandts i Odense, Faaborg Museum i Faaborg eller Johannes Larsen Museet i Kerteminde.

Læs mere om kunst&letbane/busbilletten

Ta' en ven med gratis

Ta´ en ven med gratis er et tilbud til dig, der har et gyldigt pendlerkort. Tilbuddet gælder i weekenderne og alt det kræver er, at du har et gyldigt pendlerkort. Tilbuddet gælder kun på den strækning, hvor dit pendlerkort er gyldigt.

Læs mere om Ta' en ven med gratis

 

Gratisrejser for skoler og dagtilbud på Fyn og Langeland

Dagplejere, børnehuse og skoler (0. - 10. klasse) på Fyn og Langeland har mulighed for at rejse gratis med Odense Letbane og FynBus uden for myldretiderne.

Man kan som udgangspunkt rejse kl 8-14 på hverdage og døgnet rundt i weekender og på helligdage.

Læs mere om tilbuddet på www.fynbus.dk/gratiskoersel

Alle gratisrejser bestilles på www.fynBusbestilling.dk. 

 

Se også Se alle billetprodukter til letbane og bus

Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S

CVR 36478497

EAN 5798006615070