Nabo til vejarbejdet
Letbanen i drift

VIVA Odense

 

På den gamle slagterigrund på Østre Stationsvej bygger Steen & Strøm shoppingcentret VIVA Odense. Med mere end 100 butikker, caféer og restauranter, 1.600 P-pladser og banegården som nabo er fundamentet på plads. Men ambitionerne rækker længere.

Med et design, der hylder mangfoldigheden, skabes et internationalt samlingspunkt for Odense og hele regionen. VIVA Odense byder derfor også på en helt ny form for butikssammensætning. Visionen for Viva Odense bygger på tre grundsten, der samlet set fornyer dansk detailhandel: Clustre, zoner og streetscapes.


Artiklen fortsætter under billedet 

undefined

 

I VIVA Odense samles brancherne i seks områder, kaldet clustre. Hvert cluster får sit eget design, kaldet en zone. Og som en naturlig forlængelse af den eksisterende gågade smyger byen sig gennem VIVA Odense. Både i form af pladser, men også som en urban hovedåre med frit syn til himlen. Det kaldes streetscapes.


Artiklen fortsætter under billedet 

undefined

 

Kombinationen af disse tre grundsten vil redefinere moderne shopping og samtidig sikre VIVA Odense en markant og toneangivende position i regionen.

Læs mere på VIVA's egen hjemmeside.

  

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×