Nabo til vejarbejdet

Pressemeddelelser

 

Ønsker du at modtage pressemeddelelser fra Odense Letbane P/S? Skriv da venligst en mail via denne kontaktformular.

 

Letbanen ønsker at bruge reserver på at dække corona-regning 

Odense Letbane har opgjort omkostningerne i forbindelse med covid-19. Da den samlede regning kan beløbe sig til op mod 70 mio. kr., anmoder letbanen nu stat og kommune om at få frigivet midler fra de centrale reserver. Læs pressemeddelelsen her.

3. september 2020

 

Første letbanetog ankommer til Odense på torsdag  

Den første af i alt 16 letbanevogne ankommer til Odense torsdag 20. februar. Samme dag klokken 11.00 vil Odense Letbanes bestyrelsesformand, Jesper Rasmussen, adm. direktør Mogens Hagelskær og borgmester Peter Rahbæk Juel besigtige togsættet på letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter. Pressen er velkommen til at kigge med. Læs pressemeddelelsen her.

18. februar 2020

 

Odense Letbane og Barslund er enige om vejen frem - arbejdet genoptages på mandag  

Odense Letbane og entreprenørfirmaet Barslund er blevet enige om en procesaftale, der sikrer det fortsatte samarbejde. Aftalen betyder, at Barslund på mandag genoptager arbejdet på Odense Letbane i fuldt omfang. Tilliden mellem parterne er genskabt på topniveau. Læs pressemeddelelsen her.

10. januar 2020

 

Odense Letbane kommenterer ikke lækkede dokumenter  

Odense Letbane kan konstatere, at andre parter i den verserende økonomiske strid med Barslund lækker fortrolige dokumenter til pressen. Letbanen henviser til, at sagen vil følge de retlige spilleregler, som gælder i det danske samfund, når der er uenigheder i byggebranchen. Læs pressemeddelelsen her.

19. december 2019

 

Odense Letbane påbyder Barslund at genoptage arbejdet  

Efter flere ugers forgæves dialog med entreprenørfirmaet Barslund på baggrund af en uenighed om økonomi har Odense Letbane nu afsendt et varslingsbrev til Barslund, hvor det kræves, at de genoptager arbejdet i fuldt omfang senest den 6. januar. Sker det ikke, overgår sagen til voldgiftsnævnet. Læs pressemeddelelsen her.

18. december 2019

 

Ensretning på Vestre Stationsvej i fire måneder

På grund af letbanens sporarbejde er det – i lighed med tidligere – nødvendigt at ensrette en stor del af Vestre Stationsvej frem til midten af maj. Ensretningen træder i kraft tirsdag den 15. januar. Læs pressemeddelelsen her.

10. januar 2019

 

 

Pressemeddelelser 2018

 

Pressemeddelelser 2017

 

Pressemeddelelser 2016

 

Pressemeddelelser 2015

 

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×