Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Aften- og nattelukning af Ørbækvej i den kommende weekend

16. juni 2016

 

I weekenden fredag 17. juni – søndag 19. juni er det nødvendigt at lukke et stykke af Ørbækvej af for trafik i tidsrummet cirka mellem klokken 20 og 05. Her skal der arbejdes på tværs af vejen mellem Nyborgvej og Munkerisvej.

 

Den nye stitunnel under Ørbækvej ved L. A. Rings Vej er snart færdig. Derfor skal det nærliggende kryds genetableres. Samtidig skal der arbejdes på tværs af Ørbækvej på stykket mellem Nyborgvej og Munkerisvej.

 

For at det kan lade sig gøre, er det nødvendigt at lukke Ørbækvej mellem Munkerisvej og Nyborg helt af, mens arbejdet står på.

 

Arbejdet bliver dog lavet i natte- og aftentimerne, cirka mellem klokken 20 og 05, for at skåne trafikken mest muligt.

 

 

Tunnel ved Bilka lukkes af - her finder du alternative cykelruter

 

 

I dagtimerne er Ørbækvej fortsat åben for trafik i begge retninger. Og natten til mandag bliver arbejdet afsluttet, og vejen bliver genåbnet, inden morgentrafikken sætter ind.

 

Gravearbejdet langs Ørbækvej er en del af forberedelserne til letbanen, der i fremtiden skal køre langs Ørbækvej fra Nyborgvej til Niels Bohrs Alle.

 

Der vil fortsat være indledende vejarbejde på Ørbækvej resten af 2016. To stitunneler skal ombygges ved henholdsvis IKEA og Bilka, samtidig med at rør og kabler bliver flyttet for at gøre klar til letbanebyggeriet.

 

 

Følg arbejdet på Ørbækvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×