Nabo til vejarbejdet
Trafik

Albanigade lukkes for trafik i weekenden 30. – 31. maj

27. maj 2015


 

Fra lørdag eftermiddag til tidligt mandag morgen vil Albanigade blive spærret helt for biltrafik. Den midlertidige lukning er nødvendig, fordi der skal graves på tværs af vejen.

I den kommende weekend, den 30. – 31. maj, bliver Albanigade midlertidigt lukket for biltrafik på strækningen fra Benediks Plads til Tinghusgade. Nærmere bestemt i perioden fra klokken 14.00 lørdag til 04.00 mandag morgen, hvor gaden bliver åbnet igen for ærindekørsel.

Den midlertidige vejlukning er nødvendig, fordi der skal graves på tværs af Albanigade for at flytte de krydsende fjernvarmerør og vandrør.


undefined


Koordineret arbejde

- Vi har i videst muligt omfang fået koordineret arbejdet mellem de mange forsyningsselskaber, så vi kan få så meget som muligt af arbejdet på tværs af vejen udført samtidig, siger Lars Scheuer, der er projektchef med ansvar for ledningsflytninger hos Odense Letbane:

- Men det kan ikke undgås, at vi bliver nødt til at lukke gaden helt for trafik i korte perioder. Naboerne og trafikanterne kan forvente i alt tre-fire gadelukninger over de kommende 10 måneder. Vi vil dog fortsat bestræbe os på at koordinere arbejdet, så gadelukningerne bliver så kortvarige og skånsomme som muligt.


Naboerne bliver varslet

Arbejdet er også koordineret med beredskabet, og gadelukningen bliver etableret i samarbejde med de relevante myndigheder. Derfor kan brand- og redningsmandskab altid kan komme frem.

Arbejdet bliver varslet for naboerne med en sms, der bliver sendt til beboere i området. Ligesom der vil blive omdelt flyers, som gør opmærksom på den midlertidige gadelukning.

- Gravearbejdet foregår i vid udstrækning om natten – for at skåne trafikken. Derfor kan der forekomme lydgener. Vi har dog indhentet dispensation fra kommunen, og vi håber på naboernes forståelse, slutter Lars Scheuer.

Der er fri passage for cyklister og gående, som der plejer, mens det ekstraordinære arbejde står på. Bilister opfordres til at bruge Kronprinsensgade eller Bjergegade i stedet.

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×