Nabo til vejarbejdet
Anlægsarbejde

Anlægsarbejdet er begyndt ved Rismarksvænget

22. september 2017

 

Odense Letbane er klar til at begynde arbejdet med at flytte vejbaner og cykelstier på henholdsvis Rismarksvej og Højstrupvej.

 

 

Anlægsarbejdet starter op ved Rismarksvænget. Her bliver der anlagt en ny adgangsvej fra krydset ved Højstrupvej og ind til den gamle Højstrupskole, hvor blandt andet CSV, KFUMs boldklub og UngVest har til huse.

 

Arbejdet foregår i det gamle militærområde – og kommer ikke til at genere trafikken på Rismarksvej. Der er også adgang fra Rismarksvej til Rismarksvænget, mens arbejdet står på.

 

Odense Letbane etablerer den nye vej, da den kommende letbanestation bliver placeret ud for den nuværende indkørsel til Rismarksvænget, som derfor lukker for biltrafik.

 

 

Her er den samlede tidsplan for arbejdet med at bygge letbanen

 

 

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

undefined

Den nye adgangsvej skal sikre, at man kan komme til og fra Rismarksvænget, når letbanestationen Højstrup bliver anlagt.

  

 

Zoom helt tæt på: Sådan bliver letbanen i dit nabolag

 

 

Når letbanen er færdig, vil fodgængere og cyklister dog fortsat kunne passere, som de plejer. Bilister skal derimod til og fra området via den nye adgangsvej. Adgangsforholdene til Højstrupskolens område bliver generelt forbedret, da krydset ved Rismarksvej og Højstrupvej bliver lysreguleret.

 

Arbejdet med den nye adgangsvej varer cirka tre uger. Til oktober fortsætter anlægsarbejdet på den nordlige del af Højstrupvej. Ligesom der blandt andet skal fjernes helleanlæg og laves nye adgangsforhold til Aldi, inden anlægsarbejdet for alvor begynder på Rismarksvej i januar 2018.

 

 

Følg arbejdet på Rismarksvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×