Nabo til vejarbejdet
Anlægsarbejde

Anlægsarbejdet i Albanigade går ind i næste fase

9. november 2018

 

I den kommende uge, uge 46, er det første stykke anlægsarbejde på Albanigade færdigt. Det gælder strækningen fra Albanibroen ned til nummer 33 i den sydvestlige vejside.

Derfor begynder entreprenøren i den kommende uge med det resterende stykke fra nummer 33, cirka over for SuperBrugsen, og helt ned til Benedikts plads i samme side af vejen.

Derudover går entreprenøren også i gang med at anlægge fortov, cykelsti og vejbane på den modsatte side af Albanigade på strækningen mellem Albanibroen og retsbygningen.

 

Byrumsinventar til letbanen er i langtidsholdbart design

 

Man vil under arbejdet kunne færdes i begge retninger på Albanigade, uanset om man er i bil, på cykel eller gående.

Letbanen skal ligge på midten af Albanigade, hvor sporarealet i alt fylder otte meter i bredden med et spor i hver retning. Når anlægsarbejdet er afsluttet, vil der være en vejbane, en cykelsti og et fortov på hver side af letbanesporet.

Arbejdet med at flytte fortove, cykelstier og vejbaner på Albanigade har været i gang siden foråret 2018 og vil vare frem til foråret 2019. Fra omkring sommeren 2019 skal den spanske sporentreprenør Comsa lægge skinner og teknik til letbanen i Albanigade.

 

Følg arbejdet i Albanigade - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×