Nabo til vejarbejdet
Trafik

Arbejde i kryds: Benediktsgade bliver ensrettet i uge 29-31

15. juli 2016

 

Fra mandag 18. juli til søndag 7. august bliver indkørsel til Benediktsgade fra Nyborgvej lukket. Det betyder i praksis, at gaden er ensrettet med retning mod Nyborgvej.

Ensretningen skyldes, at der skal omlægges forsyningsledninger i krydset mellem Benediktsgade og Frederiksgade/Nyborgvej/Rødegårdsvej.

Det er i perioden fortsat muligt at komme til Benediktsgade fra Nyborgvej i bil. Omkørsel foreslås enten via Østerbæksvej-Hjallesevej eller via Rødegårdsvej-Reventlowsvej-Hjallesevej.

 

Vejarbejde i Frederiksgade hen over sommeren - hold øje med skiltene

 

Cyklister og fodgængere har, som altid, adgang til at passere vejarbejdet.

Arbejdet med at flytte rør og ledninger i Benediktsgade er ved at være afsluttet, og det rykker nu videre gennem krydset ved Frederiksgade og ned af Nyborgvej.

Arbejdet i krydset mellem Benediktsgade, Frederiksgade, Rødegårdsvej og Nyborgvej er planlagt hen over sommerferien, da der her er mindre trafik end normalt. Dermed bliver trafikpåvirkningen så lille som mulig.

Næste del af letbaneprojektet bliver anlæg af den nye Benedikts Plads med letbanestation, fortove, cykelstier og vejbaner samt selve letbanen. Udbudsprocessen omkring dette arbejde er i fuld gang, og opstarten vil blive formidlet på odenseletbane.dk, når datoen kendes.

 

Følg arbejdet i Benediktsgade og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×