Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

Arbejde i lyskryds på Ørbækvej bliver genoptaget

21. juni 2018

 

Arbejdet i krydset ved den tidligere amtsgård på Ørbækvej har ligget stille de seneste uger – for at skabe fuld kapacitet for omkørsel på Ørbækvej under lukningen af Niels Bohrs Alle på grund af tunnelarbejde.

 

Da Niels Bohrs Alle bliver genåbnet mandag 25. juni, fortsætter arbejdet med ombygning af lyskryds samt fortov på Ørbækvej også. Det forventes færdigt i midten af august.

 

I forbindelse med vejarbejdet i krydset vil det være muligt at bruge det i alle retninger. Men periodiske indsnævringer af vejbanerne kan forventes.

 

 

Niels Bohrs Alle åbner for gennemkørende trafik

 

 

Mere end 50 lyskryds fra Tarup til Hjallese skal bygges om forud for anlæg af letbanen. Fortove, cykelstier, svingbaner, heller, skilte og trafiklys skal flyttes, og nye kabler skal graves ned under vejbanerne for at kunne forbinde de mange installationer med hinanden.

 

Arbejdet bliver udført, samtidig med at krydsene så vidt muligt bliver holdt åbne, så de kan bruges af de mange trafikanter, der dagligt passerer. Derfor laves ombygningen af de enkelte kryds i flere faser.

 

 

 

Følg arbejdet på Ørbækvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Første tur med letbanen til IKEA

  Første tur med letbanen til IKEA

  I dyb frost og sne testkørte letbanen strækningen fra Hjallese til IKEA station for første gang i starten af februar. På 'line check'et' blev spor og signaler tjekket grundigt i gåtempo.
  12. februar 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Kantstensarbejde på Ørbækvej

  Kantstensarbejde på Ørbækvej

  Fra mandag 3. august til fredag 21. august bliver der sat kantsten langs letbanen på Ørbækvej fra Nyborgvej til L. A. Ringsvej
  30. juli 2020

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse