Anlægsarbejde

Arbejde uden for normal arbejdstid: Tunnel skal være hurtigt færdig

29. maj 2018

 

Tunnelen, der snart skal føre bløde trafikanter under Niels Bohrs Alle ved Campusvej, skal være færdig hurtigst muligt – af hensyn til trafikken på Niels Bohrs Alle.

 

Derfor har Odense Kommunes miljømyndighed givet dispensation til, at entreprenøren på tunnelarbejdet kan arbejde uden for det tidsrum, hvor det normalt er tilladt at arbejde i.

 

Normalt må der arbejdes på hverdage mellem klokken 07 og 18. Dispensationen gælder dog alle hverdage i tidsrummet mellem klokken 06 og 22 samt i weekenderne mellem klokken 07 og 18. Derudover er der givet dispensation til at arbejde op til otte nætter mellem klokken 22 og 07.

 

At der er givet en tilladelse er dog ikke det samme, som at entreprenøren rent faktisk benytter sig af det fulde tidsrum. Det vil løbende afhænge af en konkret vurdering af, om det er nødvendigt. Arbejdet vil så vidt muligt blive udført i tidsrummet mellem klokken 06 og 20.

 

Ved eventuelt natarbejde vil det blive varslet til naboerne via sms og nyhedsbrev. Man kan derfor med fordel tilmelde sig Odense Letbanes nyhedsbrev for Campusvej, hvis man vil holdes opdateret.

 

 

Omkørsel i fire uger: Ny tunnel lægges under Niels Bohrs Alle

 

 

Tilladelsen er givet med den begrundelse, at arbejdet med at sænke tunnelen ned under vejbanen, som har ført til midlertidig spærring på Niels Bohrs Alle, skal afsluttes hurtigst muligt – så trafikken på Niels Bohrs Alle kan blive normaliseret.

 

Det er normal praksis, at vejmyndigheden kræver, at arbejde, der har en kraftig påvirkning på vigtige vejstrækninger, bliver udført hurtigst muligt for at skåne trafikken på de travle hverdage - og altså også uden for normal arbejdstid.

   

 

Følg arbejdet på Campusvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse