Nabo til vejarbejdet
Letbanen i drift
Anlægsarbejde

Bedre P-muligheder i Albanigade: Anlægsarbejde deles op i etaper

1. august 2018

 

Letbanens anlægsarbejde er i fuld gang i Benediktsgade samt på Benedikts Plads, der bliver genskabt til et nyt og større byrum med letbanestation.

 

Nu begynder anlægsarbejdet også snart i Albanigade, hvor der også skal laves nyt vejforløb, fortove og cykelstier, så der bliver skabt plads til letbanesporet på midten af vejen mellem kørebanerne. Arbejdet i Albanigade forventes at starte op i løbet af uge 32.

 

Af hensyn til mulighederne for parkering, varelevering og så videre bliver anlægsarbejdet i Albanigade udført i flere etaper – i stedet for en hel vejside ad gangen, som er normal praksis.

 

 

Nu begynder arbejdet med at skabe letbanesporet i Odense

 

 

Første etape bliver den vestlige vejside på den del af Albanigade, som ligger tættest på Albanibroen – cirka op til omkring domhuset. Varigheden af denne del af arbejdet ventes at være cirka 10 uger. Når det er overstået, følger yderligere fire-fem etaper med anlægsarbejde i Albanigade.

 

Opdelingen i flere etaper gør, at der hele tiden er mulighed for parkering på begge sider af gaden.

 

Arbejdet følger nogenlunde samme mønster i alle faser. Først bliver der sat trafikafspærring op, og asfalt og belægning bliver fjernet. Derefter bliver arealet forberedt til de nye vejforløb med blandt andet nye afløbsbrønde, kantsten og korrekte hældninger. Og til sidst bliver den nye belægning etableret.

 

 

Følg arbejdet i Albanigade - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×

Vi bruger cookies - læs vores cookie- og privatlivspolitik

Ok