Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mennesker

Besøg letbanens mobile udstilling og designudstilling ved IKEA

28. marts 2019


Nu kommer letbanens mobile udstilling igen på farten. Fra mandag 1. april og frem til torsdag 11. april kan den opleves ved IKEA på Ørbækvej i Odense. 

Åbningstiderne er hver dag fra klokken 13.00 til 17.00. Lørdag dog fra klokken 10.00 - 14.00. Søndag lukket.

Udstillingen er blevet opdateret siden sidste år, så du nu kan få indblik i det igangværende sporarbejde og få mere at vide om, hvordan driften af letbanen bliver.

Udover den mobile udstilling, som findes udenfor ved indgangen til IKEA, kan du også fordybe dig i en særudstilling om letbanens kommende design, farver, logo og overvejelserne bag. Designudstillingen findes indenfor i IKEA foyer.

 

Zoom helt tæt på: Sådan bliver letbanen i dit nabolag

 

(Artiklen fortsætter under videoen)


Letbanen vil forandre Odense. Arbejdet med at lave nye veje, cykelstier og fortove langs letbanen er godt i gang i det meste af byen – men det kan stadig være svært at forestille sig, præcis hvordan letbanen kommer til at ændre bybilledet, og hvilken betydning den får for den fortsatte byudvikling i Odense.

Med den mobile udstilling og designudstillingen ønsker vi at give odenseanerne mulighed for at blive klogere på de forskellige forhold omkring tilblivelsen af Odense Letbane og dens betydning i fremtiden.

Den mobile udstilling er altid bemandet med en medarbejder fra Odense Letbane. Derfor har du god mulighed for at lære mere om projektet og få svar dine spørgsmål.

Læs mere om Odense Letbanes mobile udstilling på odenseletbane.dk/udstilling, hvor der også løbende bliver informeret om, hvor udstillingen befinder sig.

 

Følg arbejdet i byen - tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse