Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mennesker

Besøg letbanens mobile udstilling ved Idrætsparken

25. april 2019

 

Nu kommer letbanens mobile udstilling til den vestlige del af Odense. Fra mandag 29. april og to uger frem kan den opleves foran Idrætsparken i Bolbro i Odense. 

Åbningstiderne er mandag til torsdag fra klokken 13.00 til 17.00. Lørdag 4. maj er den åben fra klokken 11.00 - 15.00 i forbindelse med Åben Byggeplads i Bolbro og Tarup.

 

Åben byggeplads i Bolbro: Info om sporarbejdet, paella og LEGO-tog


Udstillingen er blevet opdateret siden sidste år, så du nu kan få indblik i det igangværende sporarbejde og få mere at vide om, hvordan driften af letbanen bliver.

(Artiklen fortsætter under videoen)


Letbanen vil forandre Odense. Arbejdet med at lave nye veje, cykelstier og fortove langs letbanen er godt i gang i det meste af byen – men det kan stadig være svært at forestille sig, præcis hvordan letbanen kommer til at ændre bybilledet, og hvilken betydning den får for den fortsatte byudvikling i Odense.

Med den mobile udstilling og designudstillingen ønsker vi at give odenseanerne mulighed for at blive klogere på de forskellige forhold omkring tilblivelsen af Odense Letbane og dens betydning i fremtiden.

Den mobile udstilling er altid bemandet med en medarbejder fra Odense Letbane. Derfor har du god mulighed for at lære mere om projektet og få svar dine spørgsmål.

Læs mere om Odense Letbanes mobile udstilling på odenseletbane.dk/udstilling, hvor der også løbende bliver informeret om, hvor udstillingen befinder sig.

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse