Nabo til vejarbejdet
Vejarbejde

Busser flytter til Dannebrogsgade fra fredag morgen og hele weekenden

29. november 2016

 

Fra fredag 2. december klokken 08.15 til mandag den 5. december klokken 05.00 bliver den vestlige indkørsel til Adamsgade og busterminalen ved banegården spærret på grund af kloakarbejde. Derfor flyttes busserne herfra midlertidigt om bag banegården.

 

VandCenter Syd skal grave på tværs af Adamsgade i den kommende weekend, inklusiv fredag. Det er en del af det forberedende arbejde forud for letbanebyggeriet, som også skal være med til at sikre området omkring Østre Stationsvej mod oversvømmelser ved fremtidige skybrud.

 

Af hensyn til busdriften og -pendlerne lægges arbejdet hen over en weekend. Det betyder dog, au du fra fredag morgen og resten af weekenden skal gå om bag banegården, til Dannebrogsgade, hvis du skal med bus fra Odense Banegård Center. Her laver Fynbus en midlertidig busterminal.

 

 

VIDEO: Sådan kommer letbanen til at se ud ved banegården

 

 

Du kan læse nærmere om midlertidige holdepladser og andre ændringer på Fynbus’ hjemmeside via dette link (åbner i nyt vindue).

 

For beboere og erhvervsliv vil der være adgang til Adamsgade fra krydset mellem Østre Stationsvej og Nørregade/Adamsgade.

 

Der vil være natarbejde hen over weekenden, så man som nabo til arbejdet skal forberede sig på gener i form af støj og arbejdslys fra maskinerne.

 

 

Følg arbejdet på Østre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her


 

 

undefined

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×