Nabo til vejarbejdet

Bybusrute 31-32 flytter for at gøre plads til gravearbejdet

17. marts 2015

 

Inden der kan lægges skinner for den kommende letbane, skal der flyttes en del ledninger fra strækningen. Dette arbejde går de mange ledningsejere i gang med på Stadionvej i april. Derfor får rute 31-32 ny køreplan fra den 5. april – og kører andre veje i Bolbro og Højstrup.

På grund af gravearbejdet kan rute 31-32 ikke længere køre på Stadionvej. Derfor vil busruterne fra den 5. april blive delt i to varianter.

 

Rute 31

I retning fra Banegården kører rute 31 efter Hauges Plads ad Bystævnevej, Rismarksvej, Højemarksvej, Jellingvej og Elmelundsvej til endestationen ved Provstehøjen.

I retning mod Banegården kører rute 31 ad de samme veje til Rismarksvej, hvorefter den kører direkte ad Middelfartvej til Hauges Plads.

 

Rute 32

I retning fra Banegården kører rute 32 efter Hauges Plads ad Bystævnevej, Møllemarksvej, Højstrupvej, Rismarksvej, Tarupvej og Fuglebakken til ny endestation i Tarup ved Ørnevej.

I retning mod Banegården kører rute 32 ad de samme veje til Møllemarksvej, hvorefter den kører til højre ad Bystævnevej og så ad Rismarksvej og Middelfartvej til Hauges Plads.

 

undefinedDet kommende kort over bybusruterne i Bolbro (til højre) byder på flere afgange end det gamle (til venstre).

 

Flere afgange og bedre forbindelse

Grunden til at rute 32 nu kører til Tarup er, at den derved kan komme lettere til og fra den nordlige del af Bolbro – uden at få problemer med at komme tilbage mod byen. Det betyder samtidig, at forbindelsen mellem Bolbro og Tarup bliver langt bedre, da 32’eren kører hvert 20. minut i dagtimerne.

For at passagererne stadig kan have hyppige afgange, når rute 31 og 32 kører forskellige strækninger, lader FynBus en række afgange, som ellers ville have holdt pause i sommerferien, køre hen over sommeren. Samtidig kører ruten nu hvert 15. minut i stedet for hvert 20. minut i formiddagstimerne.

Rute 11 og 71 flyttede allerede væk fra Stadionvej, da de den 5. marts fik nye køreplaner på grund af renoveringen af Rismarksbroen.

Den nye køreplan for rute 31-32 kan allerede nu ses på FynBus.dk – og den trykte udgave vil snart kunne findes i busserne.

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×