Nabo til vejarbejdet
Trafik

Den ene ende af Benediktsgade bliver ensrettet fra midten af uge 5

31. januar 2016

 

Benediktsgade bliver ensrettet fra Albanigade ned til Netto fra midten af uge 5. Herefter vil det indtil maj kun være muligt at køre over Benedikts Plads i retning mod Nyborgvej. Ensretningen får også indflydelse på flere busruter.

 

Lige nu arbejdes der på at lægge en kloakledning på tværs af Albanigade ved Benedikts Plads. I midten af næste uge begynder arbejdet med at flytte forsyningsledninger i selve Benediktsgade. Det skal gøre gaden klar til, at letbanen senere kan blive anlagt.

 

 

 Nu er arbejdet med at flytte ledninger i Benediktsgade begyndt

 

 

Derfor bliver vejbanen på en del af strækningen indsnævret til ét spor, så der kan blive plads til gravearbejdet. Nærmere bestemt kommer det til at gælde stykket mellem Benedikts Plads og Netto-butikken i Benediktsgade. I resten af Benediktsgade vil dobbeltrettet trafik blive opretholdt – så man for eksempel kan køre fra Nyborgvej og ind til Netto.

 

 

 Følg arbejdet i Benediktsgade og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

- Ensretningen vil gælde, mens det er nødvendigt – forventeligt indtil maj måned. Det vil få størst betydning for bilister, der skal fra Nyborgvej til Benedikts Plads eller Albanigade. Vi anbefaler Reventlowsvej som primær rute for omkørsel, forklarer Lars Scheuer, der er projektchef med ansvar for ledningsflytninger hos Odense Letbane P/S:

 

- Arbejdet i Benediktsgade og omkring Benedikts Plads er kompliceret. Det begynder nede ved selve Benedikts Plads og flytter så efterhånden op gennem gaden. Jeg vil anbefale, at man holder øje med skiltningen i området for at orientere sig.

 

 

 Hvordan bliver det grønne Odense sikret?

 

 

De fire busruter, der har stoppested i Benediktsgade, bliver lagt om fra 31. januar på grund af ensretningen. Du kan læse mere om ændringerne i busruterne på Fynbus’ hjemmeside.

 

Det drilske vintervejr kan få betydning for, hvornår og hvordan gravearbejdet kan blive udført i praksis – hvis der igen kommer perioder med frost. Derfor er det nødvendigt at indskyde et generelt forbehold omkring tidsplanen.

 

Men holder planen, vil gravearbejdet fortsætte i en periode, efter at ensretningen bliver ophævet til maj. Arbejdet forventes at blive afsluttet sidst på sommeren. Herefter følger en pause i letbanearbejdet i både Benediktsgade og Albanigade, indtil selve letbanen – samt en helt ny Benedikts Plads – skal anlægges i 2018.

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×