Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Miljø

Elever fra Odense Friskole dekorerer byggehegn i Benediktsgade

16. juni 2017

 

Se flere billeder i galleriet i bunden af artiklen

 

 

Et gråt byggehegn i den østlige ende af Benediktsgade har fået et tiltrængt farveløft. Elever fra Odense Friskoles 7. klasses billedkunsthold har nemlig svunget penslerne, og torsdag 15. juni var der fernisering på deres 50 meter lange værk.

 

 

- Vejarbejde og byggehegn er sjældent en fryd for øjet. Derfor er det oplagt, at give nogle af arbejdsområderne langs letbanen et mere kunstnerisk udtryk. Det giver både beboere og forbipasserende noget kønnere at kigge på, forklarer Rune Bager, der er chef for nabokommunikation hos Odense Letbane P/S.

 

Odense Letbane har sponsoreret maling og materialer. Men det har været op til billedkunsteleverne selv at udfylde rammerne inden for temaet ”Byen i bevægelse”.

 

 

Ny kunst på byggehegnet på Højstrupvej

 

 

- Det er Odense Letbanes slogan, men vi synes, at ordene rækker meget videre end bare letbanen. For os handler de også om hele den transformation, som Odense er i gang med – både fysisk og mentalt, siger Rune Bager.

 

Det er ikke første gang, at Odense Friskole hjælper med at sætte kulør på letbanes byggehegn. I september 2016 gav en anden gruppe elever fra friskolen byggehegn længere oppe ad gaden, ved Benedikts Plads, en gang farver.

 

 

 

Følg arbejdet i Benediktsgade - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse