Nabo til vejarbejdet
Trafik

En del af ensretningen af Vestre Stationsvej bliver ophævet fra uge 6

4. februar 2016

 

Hele Vestre Stationsvej har siden nytår været indsnævret til ét spor og ensrettet. Nu er arbejdet med at flytte rør og kabler forud for letbanen dog overstået på den del af vejen, der ligger mellem Vesterbro og Fjordsgade.

Derfor bliver afspærringerne hér flyttet, og ensretningen bliver ophævet i løbet af uge 6 – så trafikken igen kan flyde normalt i begge retninger mellem Vesterbro og Fjordsgade.

Den resterende del af Vestre Stationsvej, mellem Fjordsgade og Rugårdsvej, vil dog fortsat være indsnævret til ét spor og ensrettet.

 

 Nu bliver hjørnet af Kongensgade ombygget til arkade for fodgængere

 

I praksis betyder det derfor, at mange bilister skal fortsætte med at bruge Rugårdsvej/Grønløkkevej eller Vindegade som omkørsel. For eksempel hvis man skal fra Østre Stationsvej og videre mod vest til Middelfartvej eller mod syd til Vesterbro.

- For beboerne og butikkerne langs Vestre Stationsvej vil den delvise ophævning af ensretningen dog betyde en væsentlig forbedring af mulighederne for at komme frem. Jeg vil gerne sige mange tak for den store tålmodighed, vi har oplevet blandt naboerne – selvom det ikke altid har været let med vejarbejde og flere midlertidige omlægninger af trafikken, siger Lars Scheuer, der er projektchef med ansvar for ledningsflytninger hos Odense Letbane P/S.

 

 Generelt tilfredse naboer på Vestre Stationsvej og Ørbækvej

 

Som sagt fortsætter ensretningen af den østlige del af Vestre Stationsvej, der ligger mellem Fjordsgade og Rugårdsvej. Her gik arbejdet med at flytte forsyningsledninger i gang umiddelbart efter nytår.

Det forventes at vare indtil september 2016 på denne del af strækningen, hvorefter også den sidste del af Vestre Stationsvej bliver genåbnet for trafik i begge retninger.

Der vil under hele arbejdsperioden være passage for cyklister og fodgængere i begge retninger. Ligesom erhvervsdrivende altid vil have adgang for kunder og varelevering.

 

 

 Følg arbejdet på Vestre Stationsvej og tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

undefined 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×