Nabo til vejarbejdet
Trafik

Enden af Højstrupvej bliver lukket for biler i tre uger

12. juni 2015

 

Fra onsdag den 17. juni og cirka tre uger frem bliver den sydligste del af Højstrupvej lukket for biltrafik. Den midlertidige lukning er nødvendig, fordi der skal graves dybt for at lægge en afløbsledning.

 

I cirka tre uger vil trafikanter i bil eller lastbil opleve, at den sydlige ende af Højstrupvej bliver lukket for motoriserede køretøjer. Nærmere bestemt gælder det strækningen mellem Rømersvej og Richard Møller Nielsens Plads.

 

Det betyder, at hvis man plejer at køre ad eksempelvis Stadionvej eller Christmas Møllers Vej for at fortsætte ud af Højstrupvej, så skal man for en periode køre en anden vej. For eksempel ad Bystævnevej og Rømersvej.

 


Risikerer sammenstyrtning ved tung trafik

 

De tre ugers vejspærring skyldes, at Vandcenter Syd skal lægge en såkaldt afløbsledning for at gøre klar til det kommende letbanebyggeri. Der er tale om et meget dybt hul, op til fem meter, og derfor er det nødvendigt at føre tung trafik udenom, så der ikke opstår risiko for sammenstyrtning.

 

Cyklister og fodgængere kan dog fortsat passere frit, da de ikke udgør nogen risiko ved udgravningen.

 

Arbejdet og vejspærringen bliver varslet for naboerne med en sms, der bliver sendt til beboere i området. Ligesom der vil blive omdelt flyers, der gør opmærksom på den midlertidige gadelukning.

 

Der vil desuden blive skiltet med vejlukning og omkørsel på de veje, der fører ind til Richard Møller Nielsens Plads.

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×