Nabo til vejarbejdet
Trafik

Ensretning for enden af Frederiksgade i efterårsferien

10. oktober 2018

 

Fra mandag 15. oktober til søndag 21. oktober bliver der ensrettet i den sydlige ende af Frederiksgade for alle køretøjer, når muligheden for udkørsel fra Frederiksgade til Nyborgvej bliver lukket af i krydset.

Lørdag og søndag arbejdes der i krydset fra klokken 08.00 til klokken 16.00. Der kan komme støj, støv og vibrationer fra arbejdet, der inkluderer fortovs- og kantstensarbejde, asfaltering mm.

Ensretningen er nødvendig, da kantstene, signalanlæg og helleanlæg skal flyttes, så krydset kan fungere, når letbanen åbner.

Det har primært betydning for busser, taxaer og beboere i området, da den sydlige del af Frederiksgade i forvejen er ensrettet for almindelig trafik.

Kørsel til og fra Frederiksgade vil i perioden være mulig via Georgsgade. Cyklister og gående vil kunne passere arbejdet i begge retninger.

Arbejdet med at ombygge ind- og udkørsel til sidevejene langs letbanen foregår sideløbende med, at vejbaner, cykelstier og fortove bliver flyttet langs letbanelinjen for at skabe plads til sporet.

I kryds med særlig stor trafikbelastning laves arbejdet så vidt muligt i ferier eller weekender, hvor trafikbelastningen er mindst.

 

Følg letbanearbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×