Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Sporarbejde

Ensretning forlænges på Nyborgvej

28. august 2020

 

Ensretningen på den inderste del af Nyborgvej mellem Palnatokesvej og Benediktsgade bliver forlænget yderligere fem uger. Vejen er fortsat ensrettet i retning mod centrum, men fra mandag 31. august bliver bilisterne flyttet over i den modsatte vejbane.

Beboere på strækningen har stadigvæk adgang til deres bolig. På begge sider af vejen gælder det, at de skal køre i retningen fra Palnatokesgade mod Benediktsgade for at komme til deres indkørsel.

Gående vil fortsat kunne passere i begge retninger, og cyklister skal benytte omkørsel af Reventlowsvej og Rødegårdsvej eller andre veje.

Ombytningen af vejbaner er nødvendig, da entreprenøren skal have plads til at arbejde i det indadgående spor med placering af mastefundamenter i fortovet.

Arbejdet med at anlægge letbanen fra Palnatokesvej til Benediktsgade skal efter planen være afsluttet til december 2020. Derefter skal toget og de tekniske systemer testes samtidig med at den sidste finish med beplantning og afsluttende slidlag på vejbanerne bliver udført. Letbanen skal efter planen åbne i september 2021 

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse