Nabo til vejarbejdet
Trafik

Ensretning på Hjallesegade og Hestehaven fra mandag 2. oktober

28. september 2017

 

Fjernvarme Fyn skal fra mandag 2. oktober omlægge fjernvarmerør på Hjallesegade – som forberedelse til det kommende letbanebyggeri.

 

 

Den første måneds tid bliver der arbejdet i og omkring krydset Svendborgvej / Hjallesegade / Hestehaven. Det vil medføre, at en del af Hjallesegade, fra Svendborgvej til Egegårdsvej, bliver ensrettet i retning mod vest.

 

Samtidig vil det ikke være muligt at svinge fra Svendborgvej og ind ad Hestehaven – altså i praksis også en ensretning mod vest af den ene ende af Hestehaven. Ensretningen på Hestehaven vil blive ophævet, når det kan lade sig gøre.

 

 

Letbanens mobile udstilling er rykket til Hjallese

 

 

Under arbejdet anbefales Stenløsevej som omkørsel for bilister, der skal fra Hjallesegade. For bilister, der skal til Hestehaven, anbefales Enebærvej – Brombærvej – Bjørnemosevej som omkørsel. Alternativt kan man benytte den nye forbindelsesvej, Drejebænken, hvis der er tale om tung trafik.

 

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

 

undefined

 

 

Cyklister og fodgængere vil, som altid i forbindelse med letbanearbejdet, have adgang forbi arbejdsområdet. Cyklister skal dog visse steder i krydset stå af og trække cyklen på grund af indsnævrede pladsforhold.

 

Fra begyndelsen af november bevæger fjernvarmearbejdet sig længere ind ad Hjallesegade. Til dén tid forventes det i en periode at blive nødvendigt at spærre Hjallesegade helt vest for Egegårdsvej. Det vil i så fald blive meldt ud, når det bliver aktuelt.

 

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse