Nabo til vejarbejdet
Trafik

Ensretningen af Vestre Stationsvej udvides op til Rugårdsvej

7. januar 2016

 

Arbejdet med at flytte forsyningsledninger mellem Fjordsgade og Rugårdsvej går i gang mandag 18. januar. Derfor bliver indsnævringen af vejbanen og ensretningen på Vestre Stationsvej udvidet.

 

Siden august har en del af Vestre Stationsvej, fra Vesterbro til Fjordsgade, været indsnævret til ét spor og ensrettet for bilister. De lokale forsyningsselskaber har flyttet rør og kabler i jorden, så byens kommende letbane senere kan blive anlagt.

 

Mandag 18. januar skal Vandcenter Syd begynde arbejdet med at gøre den anden halvdel af Vestre Stationsvej, fra Fjordsgade til Rugårdsvej, klar til letbanen. Det betyder, at hele Vestre Stationsvej i en periode vil være ensrettet for bilister.

 

 

 Følg med i arbejdet på Vestre Stationsvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Dog kun frem til februar. Her forventes arbejdet på strækningen mellem Vesterbro og Fjordsgade at blive afsluttet. Så vil både indsnævringen af trafikken og ensretningen hér blive ophævet, så trafikken kan flyde som normalt.

 

Strækningen mellem Fjordsgade og Rugårdsvej vil dog fortsætte med at være ensrettet. Arbejdet med at flytte forsyningsledninger på denne del af Vestre Stationsvej forventes at vare indtil oktober 2016.

 

I maj 2016 begynder det tilsvarende arbejde på Østre Stationsvej. Der vil derfor i en periode være et overlap, hvor der arbejdes på begge strækninger.

 

 

 Følg med i arbejdet på Østre Stationsvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Der vil under hele arbejdsperioden være passage for cyklister og fodgængere i begge retninger. Ligesom erhvervsdrivende altid vil have adgang for kunder og varelevering.

 

Ensretningen vil gennem hele perioden fortsat være mod øst, altså fra Vesterbro og ind mod Odense Banegård Center.

 

Det vil derfor også stadig være Rugårdsvej og Vindegade, der er de primære ruter for omkørsel for bilister, som kommer fra Odense C i retning mod Vesterbro.

 

Gule trafiktavler vil oplyse bilisterne om de ændrede trafikforhold.

 

 

undefined 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×