Nabo til vejarbejdet
Trafik

Fjernvarme Fyn arbejder i krydset Middelfartvej / Grønløkkevej i den kommende uge

16. november 2016

 

Fra lørdag 19. november til fredag 25. november skal Fjernvarme Fyn omlægge rør i krydset mellem Grønløkkevej og Middelfartvej/Vesterbro. Det får betydning for trafikken i sydgående retning på Grønløkkevej, som bliver indsnævret op mod krydset. Natten mellem lørdag og søndag bliver der desuden spærret helt i sydgående retning.

 

Fjernvarme Fyn er i gang med omlægge fjernvarmerør på Middelfartvej og Vesterbro som forberedelse til letbanebyggeriet. Nu er arbejdet nået til Grønløkkevej-krydset.

 

Fra lørdag 19. november klokken 09.00 til fredag 25. november klokken 05.00 skal Fjernvarme Fyn således arbejde i den nordlige side af krydset. Derfor er det nødvendigt at indsnævre de sydgående vejbaner på Grønløkkevej. Venstre- og højresving vil fortsat være mulig, men pladsen på kørebanerne indskrænkes.

 

Desuden er det nødvendigt at lukke helt for den sydgående trafik på Grønløkkevej natten mellem lørdag og søndag. Nærmere bestemt fra lørdag 19. november klokken 22.00 til søndag 20. november klokken 09.00.

 

 

Generel tilfredshed blandt naboer på Højstrupvej, Middelfartvej og Hestehaven

 

 

Trafik i nordgående retning på Grønløkkevej vil ikke blive påvirket af arbejdet. Cyklister og fodgængere bliver heller ikke påvirket af arbejdet, da de fortsat vil have adgang forbi vejarbejdet i krydset.

 

Indsnævringen af vejbanerne i den kommende uge får dog betydning for bilister, der kører mod syd på Grønløkkevej. Det kan føre til kødannelse i krydset i perioder med meget trafik.

 

Derfor kan man overveje at bruge Rugårdsvej og Stadionvej som alternativ rute, hvis man skal mod vest. Rugårdsvej, Fjordsgade og Vestre Stationsvej kan benyttes, hvis man skal mod syd eller øst. Se kortet herunder.

 

Samme ruter anbefales som omkørsel i perioden natten til søndag, hvor der er helt lukket af for trafik på Grønløkkevej i den nordlige side af krydset.

 

 

Følg arbejdet på Middelfartvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×