Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Fjernvarmearbejde: Udkørsel i Ikea-krydset bliver lukket i cirka fire uger

13. maj 2016

 

Fra 17. maj og cirka fire uger frem er det nødvendigt at lukke af for udkørsel fra Stærmosegårdsvej til Ørbækvej på grund af fjernvarmearbejde. Indkørsel til butiksområdet med blandt andet Rosengårdscentret og Ikea er fortsat mulig ad Stærmosegårdsvej, mens Gørtlervej kan anvendes som omkørsel, når man skal ud.

 

Fra tirsdag 17. maj og cirka fire uger frem skal Fjernvarme Fyn lægge rør for enden af Stærmosegårdsvej, ud mod Ørbækvej. Derfor bliver der midlertidig lukket for udkørsel ad Stærmosegårdsvej fra Rosengårdcentret, Ikea og de øvrige butikker i området.

 

 

 Nye stitunneler ved Ikea og Bilka skal føre bløde trafikanter under letbanen

  

 

Indkørsel fra Ørbækvej til butiksområdet er fortsat mulig ad Stærmosegårdsvej, da gravearbejdet kun foregår i den ene side af vejen.

 

Når man skal ud fra Rosengårdcentret, Ikea eller andre butikker, er de øvrige udkørsler fra Rosengårdcentrets P-plads åbne som normalt.

 

 

 Følg arbejdet på Ørbækvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Men ellers henvises der til omkørsel ad Gørtlervej bagom butiksområdet – enten i retning mod syd til Niels Bohrs Alle eller mod nord til Rødegårdsvej/Munkerisvej.

 

Fjernvarmearbejdet på Ørbækvej/Stærmosegårdvej er en del af arbejdet med at flytte forsyningsledninger forud for anlæggelsen af Odense Letbane.

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse