Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

Fjernvarmen kommer på tværs af Vestre Stationsvej

15. september 2015

 

Det er nødvendigt at lukke en del af Vestre Stationsvej af for gennemkørende trafik i begge retninger fra fredag den 18. september klokken 18.00 til mandag den 21. september klokken 05.00, fordi der skal omlægges fjernvarmerør på tværs af vejbanen. Beboere og erhvervsdrivende på Vestre Stationsvej vil have begrænset adgang fra sidegaderne.

 


I den kommende weekend er det nødvendigt at lukke en del af Vestre Stationsvej – fra nummer 11 til nummer 96 – for gennemkørende trafik. Vejlukningen skyldes, at der skal graves på tværs af Vestre Stationsvej fem steder på strækningen for at omlægge fjernvarmerør.

 

Vejlukningen bliver sat i kraft fredag den 18. september klokken 18.00. Der vil blive genåbnet for trafik i den ene retning, så snart gravearbejdet er overstået, senest mandag den 21. september klokken 05.00.

 

- Vi har stor forståelse for, at det er generende for byens bilister, og at det kan skabe forvirring. Men dette gravearbejde er nødvendigt – og så er det trods alt bedre, at det kan blive udført hen over weekenden, hvor det er mindst muligt til gene for trafikanterne, siger Lars Scheuer, der er projektchef med ansvar for ledningsflytninger hos Odense Letbane P/S.


 

Risiko for støj om aftenen og natten


Der vil være mulighed for adgang for beboere og erhvervsdrivende til de berørte adresser på Vestre Stationsvej via sidegaderne. Men adgangen vil være begrænset, og man kan ikke komme på tværs af de fem udgravninger, mens der graves.

 

- Vi vil dog bestræbe os på at få afsluttet nogle af de fem opgravninger så hurtigt som muligt, så beboerne i området oplever færrest mulige gener. Helt undgås kan de dog ikke. Det kan heller ikke undgås, at vi risikerer støjgener, fordi arbejdet udføres uden for normal arbejdstid – i weekenden og hen over natten, forklarer Lars Scheuer.

 

Fjernvarme Fyn varsler på grund af arbejdet med at flytte fjernvarmerør en kortvarig varmeafbrydelse i weekenden samt en længere afbrydelse mandag, når varmerørene skal svejses sammen. De berørte vil blive varslet via opslag og sms.

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

  Midlertidige overgange på Højstrupvej nedlægges

  De nye overgange er i færd med at åbne op som de skal være i fremtiden
  8. januar 2021
 • Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Efter mere end ét års intens indsats for at mindske konsekvenserne af covidsituationen på anlægget af Odense Letbane, har letbanens hovedentreprenør, spanske Comsa, meddelt, at åbningen ikke kan ske til september.
  16. marts 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse