Nabo til vejarbejdet
Trafik

Fjernvarmen kommer på tværs: Weekendlukning på Middelfartvej

4. oktober 2017

Fra fredag den 6. oktober klokken 19.00 til mandag den 9. oktober klokken 05.00 bliver en del af Middelfartvej spærret for trafik i begge retninger. Lukningen er nødvendig, fordi Fjernvarme Fyn skal omlægge fjernvarmerør på tværs af vejbanerne.

 

Det er vigtigt, at arbejdet på den store indfaldsvej til Odense generer trafikken mindst muligt. Derfor bliver gravearbejdet på tværs af Middelfartvej udført i weekenden.

Fjernvarme Fyn arbejder også i døgndrift, så trafikken kan blive normaliseret hurtigst muligt - og senest inden myldretiden mandag morgen. Derfor kan naboerne opleve gener i form af støj og lys i løbet af natten.

 

Fjernvarmearbejde hen over efteråret på Vesterbro og Middelfartvej

 

Lukningen træder i kraft fredag aften klokken 19.00 og vil blive ophævet senest klokken 05.00 mandag morgen. Den gælder strækningen mellem Christmas Møllers Vej / Roesskovsvej og hen over jernbanebroen til Kildemosevej.

Som bilist har man to muligheder for omkørsel. Enten kan man benytte den sydlige omkørsel via Ring 2 (Kløvermosevej), Falen og Grønløkkevej. Eller man kan benytte den nordlige omkørsel via Stadionvej og Rugårdsvej.

 

Zoom helt tæt på: Sådan bliver letbanen i dit nabolag

 

Der vil blive sat gule skilte op for at gøre bilisterne opmærksomme på muligheden for omkørsel. Se kortet i bunden af artiklen.

Trafikomlægningen gælder kun for biltrafikken. Cyklister og fodgængere kan fortsat krydse jernbanebroen, mens arbejdet står på.

Husk at du altid kan finde alternative ruter på www.odenserundt.dk

 

Følg arbejdet på Middelfartvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×