Nabo til vejarbejdet
Trafik

Hestehaven bliver midlertidigt lukket af ved Svendborgvej

21. marts 2017

 

Netop nu arbejder VandCenter Syd med at omlægge kloakrør i krydset, hvor Svendborgvej møder Hjallesegade og Hestehaven. Derfor er Hjallesegade delvis spærret for enden.

 

 

Torsdag 23. marts flytter gravearbejdet dog til den modsatte side af krydset, altså ved Hestehaven. Det betyder, at Hjallesegade bliver åbnet igen, men at Hestehaven til gengæld midlertidigt bliver spærret for enden ud mod Svendborgvej.

 

Det vil fortsat være muligt at komme til Hestehaven via vejene på nordsiden, hvor Enebærvej-Brombærvej-Bjørnemosevej anbefales som omkørsel, samt fra den østlige indkørsel ved Munkebjergvej. Se kortet i bunden af artiklen.

 

 

Generel tilfredshed blandt naboer på Højstrupvej, Middelfartvej og Hestehaven

 

 

Arbejdet med at flytte kloakrør – samt andre rør og kabler – forud for etablering af letbanen i Hjallese forventes at være afsluttet med udgangen af 2017.

 

Næste fase af projektet bliver etablering af de fremtidige fortove, cykelstier og vejbaner. Til sidst bliver der lagt skinner og bygget stationer samt en ny perron ved Hjallese Station.

 

Hjallese får dermed letbanestationer ved Hjallese Station, Hjalleseparken og Parkering Odense Syd, som etableres ved det tidligere L&H Rørbyg. Derudover bygges et stort kontrol- og vedligeholdelsescenter for letbanetogene ved den tidligere testbane for Roulunds Fabrikker.

 

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×