Nabo til vejarbejdet
Information

Hjælp os med at blive bedre til at kommunikere – og få et gavekort

11. december 2017

 


Odense Letbane søger nu fokusgruppedeltagere, der vil give deres besyv med om vores fremtidige kommunikation over for letbanens naboer. Så hvis du har en holdning til emnet, og du kan afsætte et par timer til at deltage i et fokusgruppeinterview, hører vi meget gerne fra dig.

Som tak for hjælpen får du et gavekort på 200 kroner, som du via hjemmesiden Gavekortet.dk kan bruge på mere end 150 butikskæder og spændende oplevelser.

I første omgang søger vi naboer fra bydelene Tarup, Bolbro og Hjallese, som har fulgt letbaneprojektet, og som har lyst til at hjælpe os med at gøre vores kommunikationen endnu bedre.

 

Hvad skal jeg gøre?

Du skal blot møde op og være med i en gruppesamtale, også kaldet et fokusgruppe-interview, hvor vi stiller nogle spørgsmål til vores nuværende og fremtidige indsats.

Her skal du sammen med 6-7 andre naboer fra dit lokalområde vurdere, hvad I som naboer synes giver bedst mening, og hvad I som naboer har lyst til at vide mere om.

I behøver selvfølgelig ikke være enige, da fokusgruppen handler om at få mange forskellige synspunkter frem blandt deltagerne.

Fokusgruppe-interviewet tager cirka to timer.

 

Hvad får jeg ud af det?

Som tak for din deltagelse får du et gavekort på 200 kroner, der kan bruges til Gavekortet.dk og giver frit valg mellem mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og fysiske produkter fra kendte brands. Du skal selv opgive det til SKAT som B-indkomst.

Der vil desuden være kaffe, te, vand, kage og frugt til at holde dampen oppe under fokusgruppen.

 

Hvem kommer med?

Vi vil gerne lave lokale arrangementer og aktiviteter. Derfor har vi delt fokusgrupperne op i to lokalområder – Bolbro / Tarup og Hjallese.

Vi afholder muligvis lignende fokusgrupper senere i de andre lokalområder, som letbanen kommer til at køre igennem.

Du kan vise din interesse i at deltage ved at klikke på link nedenfor. Men vi forbeholder os ret til at udvælge en gruppe af deltagere, som giver den mest varierede sammensætning af fokusgruppen.

Derfor kan vi ikke garantere, at du kan deltage. Men vi skal nok give hurtigt besked, om du er valgt ud.

 

Hvor og hvornår foregår det?

Tarup/Bolbro-fokusgruppen afholdes tirsdag 9. januar kl. 16.00 – 18.00. Tilmeld dig her.

Hjallese-fokusgruppen afholdes torsdag 11. januar kl. 16.00 – 18.00. Tilmeld dig her.

 

Begge fokusgrupper afholdes hos Odense Letbane, Odeons Kvarter 18, 5000 Odense C.

 

For yderligere spørgsmål, kontakt chef for nabokommunikation Rune Bager på rb@odenseletbane.dk eller tlf. 30 71 80 94.

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×