Nabo til vejarbejdet
Trafik

Hjallesegade bliver lukket ud mod Svendborgvej i cirka to uger

3. marts 2017

 

Efter at arbejdet med at flytte forsyningsledninger på Hestehaven er så godt som overstået, er turen nu kommet til Hjallesegade. Her begynder VandCenter Syd sit arbejde med at flytte kloakrør i uge 10. Det får betydning for biltrafikken.

 

 

Fra tirsdag 7. marts er det derfor nødvendigt at lukke Hjallesegade for enden op mod Svendborgvej. Vejlukningen forventes at vare i cirka to uger.

 

Der bliver dog etableret en midlertidig adgang til og fra Hjallesegade via arealet på hjørnet mod Svendborgvej, hvor der tidligere lå en tankstation. Her bliver det muligt at dreje til højre ud fra Hjallesegade til Svendborgvej. Samt til højre fra Svendborgvej og ind ad Hjallesegade.

 

For bilister, der kommer fra syd på Svendborgvej henvises der til omkørsel ad Stenløsevej til Hjallesegade. Se kortet herunder.

 

 

(Artiklen fortsætter under kortet)

 

undefined

 

 

Cyklister og fodgængere vil have mulighed for passage forbi arbejdsområdet.

 

Arbejdet med at flytte rør og ledninger forud for letbanen forventes afsluttet på Hjallesegade ved udgangen af 2017. Det vil i perioder medføre forskellige gener og omkørsler for biltrafikken.

 

 

VIDEO: Visualiseringer af Odense Letbane - fra Tarup til Hjallese

 

 

Den næste påvirkning af trafikken forventes at blive lukning for enden af Hestehaven ud mod Svendborg i en periode på godt en måneds tid.

 

Man kan med fordel tilmelde sig letbanens nyhedsbrev for Hjallese, hvis man vil holde sig opdateret på arbejdet og dets betydning for trafikken i lokalområdet. Det kan gøres på odenseletbane.dk/hjallese

 

Der er i øvrigt altid mulighed for at finde alternative ruter med Ruteplanlæggeren, som findes på odense.dk/tipomtrafik

 

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×