Nabo til vejarbejdet
Trafik

Hold øje med skiltene: Gravearbejde på Vestre Stationsvej i uge 49 og 50

30. november 2016

 

Fra mandag den 5. december og cirka to uger frem skal Energi Fyn og øvrige kabelejere grave på tværs af Vestre Stationsvej to steder. Under gravearbejdet vil der fortsat være trafik i begge retninger, men trafikanter vil dog opleve, at kørebanerne bliver indsnævret.

 

Krydset ved Vestre Stationsvej og Rugårdsvej/Kongensgade er det første sted, der bliver berørt af arbejdet. Der vil stadig være trafik i begge retninger, men med indsnævret plads og færre kørespor for bilister.

 

Adgang for cyklister og fodgængere opretholdes også. Men de bløde trafikanter bliver også ledt uden om arbejdsområdet, så hold derfor godt øje med skiltene i området.

 

 

Nu bliver de sidste kabler lagt på Vestre Stationsvej

 

 

Når kabelarbejdet ved Rugårdsvej er færdigt, rykker det videre til T-krydset ved Vestre Stationsvej og Thorsgade. Her vil trafikken også blive opretholdt i begge retninger, men med indsnævring af pladsen og kun ét spor i hver retning ud for Thorsgade.

 

Thorsgade vil i en periode under arbejdet blive spærret i nordgående retning mellem Dronningensgade og Vestre Stationsvej. Beboerkørsel er tilladt, men uden mulighed for udkørsel til Vestre Stationsvej.

 

Arbejdet vil begge steder undervejs skifte vejside og placering, og som trafikant kan du derfor opleve ændringer i vejforholdene fra dag til dag.

 

Så den generelle opfordring er at holde godt øje med skiltningen på Vestre Stationsvej fra 5. december og cirka to uger frem.

 

 

Følg arbejdet på Vestre Stationsvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×