Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Indkørsel til P-kælder fra Albanigade spærres i eftermiddag i kortere perioder

18. februar 2021

 

De sidste skinner til letbanen henover Albanibroen bliver leveret i dag torsdag 18. februar. Derfor er det nødvendigt at spærre indkørslen til P-kælderen under den gamle Thomas B. Thriges Gade. Spærringen kommer til at foregå mellem klokken 12 og 15 og vil vare op til en halv time muligvis af to omgange.

Der er skilte i området, der viser, når indkørslen er spærret. I denne periode kan indkørslerne i Hans Mules Gade, på Thomas B. Thriges Gade eller Nørregade benyttes. Udkørsel fra P-kælder til Albanigade vil være mulig i hele perioden.

 

Følg letbanens arbejde - tilmeld dig Odense Letbanes nyhedsbrev

Relaterede nyheder

 • Sikkerhed for letbanens naboer

  Sikkerhed for letbanens naboer

  Når du som nabo skal pudse vinduer, rense tagrender eller flytte – så er det vigtigt, at du ikke kommer for tæt på letbanens kørestrøm eller opholder dig i letbanens spor.
  14. maj 2021
 • Test af lys på letbanens stationer

  Test af lys på letbanens stationer

  Foreløbigt henlægger letbanens stationerne i mørke. Dog var der forleden test af lyssætningen på den kommende Parkering Odense Syd-station, så lyset kunne ses i praksis og lyskilderne kunne finjusteres.
  12. maj 2021
 • Grøn bølge skal få letbanen hurtigere gennem byen

  Grøn bølge skal få letbanen hurtigere gennem byen

  Alle 56 lyskryds, som letbanen kører igennem, er blevet bygget om, så de er klar til den nye trafikant. Dermed er det muligt at opnå en såkaldt 'run time' på 42 minutter på hele letbanen.
  3. maj 2021
 • Letbanens sidste skinner er støbt

  Letbanens sidste skinner er støbt

  En vigtig milepæl i letbaneprojektet er nået. Onsdag 28. april lykkedes det letbanens entreprenør at støbe de allersidste skinner på letbanens godt 14 kilometer lange spor fast.
  29. april 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse