Nabo til vejarbejdet
Trafik

Indkørsel til Palnatokesvej bliver lukket mandag 10. oktober

6. oktober 2016

 

Fra mandag 10. oktober og frem til midten af november graver VandCenter Syd i krydset mellem Palnatoksvej og Nyborgvej. Derfor er det nødvendigt at lukke af for indkørsel fra Nyborgvej til Palnatokesvej.

 

Nu går arbejdet med at flytte forsyningsledninger på Nyborgvej for alvor i gang. De lokale forsyningsselskaber skal flytte deres rør og kabler i jorden, så de ikke ligger i vejen for letbanes fremtidige spor.

 

I første omgang vil VandCenter Syd arbejde i krydset mellem Palnatokesvej/Reventlowsvej og Nyborgvej, hvor der skal lægges et stort kloakrør.

 

Derfor bliver det fra mandag 10. oktober nødvendigt at lukke for indkørslen fra Nyborgvej til Palnatokesvej. Udkørsel fra Palnatokesvej til Nyborgvej vil fortsat være mulig.

 

For bilister, som anvender Palnatokesvej som gennemkørselsvej, anbefales Ejbygade - Åsumvej - Østerbro som omkørsel, når man kommer fra øst. Fra vest kan Frederiksgade - Sankt Jørgens Gade anvendes som omkørsel.

 

Bilister, som har ærinde på Palnatokesvej, kan eventuelt anvende de mindre veje i lokalområdet som omkørsel.

 

 

VIDEO: Hvorfor skal Odense have en letbane?

 

 

Ændringerne gælder kun bilister. Cyklister og fodgængere vil have fuld adgang under gravearbejdet.

 

Forventningen er, at kloakarbejdet i krydset vil blive afsluttet i midten af november, så trafikken i krydset kan blive genoprettet til det normale.

 

Derefter fortsætter arbejdet med at flytte kloakrør på langs af Nyborgvej mellem Frederiksgade og Østerled.

 

De samlede ledningsflytninger forud for letbanebyggeriet vil på Nyborgvej vare frem til december 2017. Indtil foråret 2017 bliver der dog kun arbejdet på den vestlige del af strækningen, mellem Frederiksgade og Eriksgade/Nansensgade.

 

 

Følg arbejdet på Nyborgvej og tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined 

 

  

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×