Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Trafik

Indkørsel til Rosengårdcentret lukket mens viadukt bliver fjernet

20. juni 2018

 

 

Den lille viadukt ved Rosengårdcentret, som forbinder den nordlige og sydlige P-plads under indkørslen ved Ørbækvej, er i gang med at blive revet ned og dækket til.

 

Fra mandag 25. juni og cirka to uger frem vil viaduktens brodel blive fjernet. I denne periode bliver indkørslen til Rosengårdcentret ved Ørbækvej lukket af på grund af arbejdet.

 

Der vil dog fortsat være adgang til P-pladsen fra Munkerisvej, Stærmosegårdsvej og Gørtlervej.

 

Viadukten skal dækkes til, fordi letbanen i fremtiden skal køre i kanten af den nuværende P-plads langs Ørbækvej, hvor viadukten ligger. Der bliver også anlagt en letbanestation, ’Rosengårdcentret’, hvor den ene nedkørsel er i dag.

 

 

Stadig masser af muligheder for parkering ved banegården

 

 

Arbejdet med at ombygge P-pladsen ved Rosengårdcentret og IKEA, så der bliver plads til letbanesporet, forventes at være afsluttet sidst på sommeren.

 

Derefter vil den spanske entreprenør COMSA gå i gang med selve sporarbejdet – at lægge skinner samt opbygge teknik og stationer på strækningen.

 

I efteråret 2019 forventes letbanen at være færdigbygget på Ørbækvej. Derefter går der cirka et år med at bygge de sidste dele af letbanen i Odense og køre testkørsel inden åbningen, som er planlagt til slutningen af 2020.

 

 

Følg arbejdet på Ørbækvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Første tur med letbanen til IKEA

  Første tur med letbanen til IKEA

  I dyb frost og sne testkørte letbanen strækningen fra Hjallese til IKEA station for første gang i starten af februar. På 'line check'et' blev spor og signaler tjekket grundigt i gåtempo.
  12. februar 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Kantstensarbejde på Ørbækvej

  Kantstensarbejde på Ørbækvej

  Fra mandag 3. august til fredag 21. august bliver der sat kantsten langs letbanen på Ørbækvej fra Nyborgvej til L. A. Ringsvej
  30. juli 2020

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse