Nabo til vejarbejdet
Mød os

Infomøde om letbanens anlægsarbejde på Vestre og Østre Stationsvej

21. december 2017

 

Til januar 2018 begynder Odense Letbane at bygge nye vejbaner, cykelstier og fortove på Vestre og Østre Stationsvej, så der bliver plads til letbanen. Vi begynder på samme tid på Vestre Stationsvej samt på bagsiden af Odense Banegård Center parallelt med Østre Stationsvej.

Når arbejdet med at bygge de nye veje og pladsen foran banegården er afsluttet, går arbejdet med at lægge spor, bygge stationer og rejse master i gang umiddelbart efter.

Er du nabo til arbejdet, så kom og hør, hvad det betyder for dig - med emner som trafikafvikling, udførelse af arbejdet og det færdige anlæg. Du får lejlighed til at stille spørgsmål til fagfolkene fra Odense Letbane og Odense Kommune på mødet, som finder sted:

Tirsdag den 16. januar kl. 18.00 – 20.00

i Festsalen på Odense Rådhus, Flakhaven 2


Tilmelding er påkrævet. Tilmeld dig via dette link eller på tlf. 30 71 80 94.

 

Tilmeld dig infomødet for Vestre og Østre Stationsvej her

 

(Artiklen fortsætter under billedet)

undefined 


I forbindelse med arbejdet vil trafikken blive påvirket. Vestre Stationsvej bliver ensrettet i østlig retning fra midten af januar 2018 og frem til sommeren. Fra april måned arbejdes der foran Odense Banegård Center. Hér vil der kun være ét spor i hver retning forbi banegården.

I løbet af sommeren bliver trafikken flyttet bagom banegården ad de nye og fremtidige vejbaner. Fra maj går arbejdet i gang på resten af Østre Stationsvej. Når arbejdet med at anlægge nye vejbaner er færdigt, begynder selve sporarbejdet. Derfor vil arbejdet på Østre og Vestre Stationsvej vare mere eller mindre uafbrudt frem til foråret 2020.

Busserne ved Banegården bliver omlagt i forbindelse med anlægsarbejdet. Du kan læse mere om arbejdets betydning for busdriften på FynBus' hjemmeside.

Cyklister og fodgængere vil kunne passere arbejdet. Der kan dog komme perioder, hvor man må trække cyklen. Der vil i hele perioden være adgang til alle butikker på strækningen.

Større trafikale ændringer vil blive meldt ud. Du kan med fordel tilmelde dig et særligt lokalt nyhedsbrev for enten Vestre Stationsvej her eller Østre Stationsvej her.

 

Følg letbanearbejdet i Odense - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

 • Hul i Albanibroen

  Hul i Albanibroen

  Skade på Albanibroen påvirker ikke den bærende kapacitet og holdbarhed, men bliver udbedret inden for de kommende uger.
  24. september 2020
 • Krydset ved Tinghusgade genåbner

  Krydset ved Tinghusgade genåbner

  Fredag 25. september åbner krydset ved Tinghusgade og Albanigade igen.
  24. september 2020
 • Letbanen øger aktiviteten i byen

  Letbanen øger aktiviteten i byen

  Letbanens entreprenør har sendt over 100 ekstra mand i gaderne, og arbejdet bliver intensiveret de sidste måneder.
  24. september 2020
 • Læskærme ensretter del af Middelfartvej

  Læskærme ensretter del af Middelfartvej

  Søndag 20. september bliver en del af Middelfartvej ensrettet fra klokken 10 til klokken 16, da der kommer læskærme til Bolbro Station.
  17. september 2020

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×