Om Odense Letbane
Nabo til vejarbejdet
Parkering

Kantstensparkering i begge sider af Albanigade

15. marts 2019

 

Efter mandag 18. marts bliver der malet streger op til kantstensparkering i Albanigade. Dermed bliver det i nogle måneder igen muligt at parkere i begge sider af vejen.

Senere på året skal der lægges skinner til letbanen i midten af vejen. Dermed ophører kanstensparkeringen endegyldigt for at skabe plads til letbanesporet. 

I første omgang bliver der ikke tidsbegrænsning på p-pladserne. Det vil dog være godt at holde et vågent øje med skiltningen, da det kan blive nødvendigt at indføre parkeringsrestriktioner senere.

I løbet af sommeren vil parkeringskælderen for enden af Albanigade også åbne. Dermed øges antallet af p-pladser i centrum markant.

 

Følg arbejdet i Albanigade - tilmeld dig nyhedsbrev her

 

 

Relaterede nyheder

 • Kortvarig spærring af Albanibroen

  Kortvarig spærring af Albanibroen

  Onsdag 21. april bliver vejbanerne på Albanibroen kortvarigt spærret mellem klokken 09.00 og klokken 12.00, da letbanens entreprenør skal montere ophæng til kørestrømsmaster.
  20. april 2021
 • Letbanen skaber nye investeringer

  Letbanen skaber nye investeringer

  Barfoed Group bygger 46 nye ungdomsboliger på Nyborgvej, der forventes klar til indflytning ved studiestart i september 2022, skriver Fyens.dk. Ejendomsselskabet har købt grunden af Odense Letbane.
  26. marts 2021
 • Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Odense Letbane åbner ved årsskiftet

  Efter mere end ét års intens indsats for at mindske konsekvenserne af covidsituationen på anlægget af Odense Letbane, har letbanens hovedentreprenør, spanske Comsa, meddelt, at åbningen ikke kan ske til september.
  16. marts 2021
 • Skoleelever tegner sig til brunsviger

  Skoleelever tegner sig til brunsviger

  Odense Letbane har modtaget mange flotte togtegninger fra skoleelever fra 0. - 3. klasse som led i sikkerhedskampagnen "Se letbanen i øjnene", som belønnes med klassisk, fynsk kage.
  12. marts 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse