Nabo til vejarbejdet
Mød os

Kom til infomøde om letbanens anlægsarbejde i Hjallese

11. august 2017

 

Opdatering:

Vi har nået maksimum antal deltagere på det oprindeligt arrangerede infomøde, som nu er lukket for tilmelding.

Vi afholder et ekstra infomøde i umiddelbar forlængelse af det første, som du stadig kan tilmelde dig.

Det ekstra infomøde bliver afholdt onsdag 23. august kl. 20.00 - 21.30 på Hjalleseskolen. 
 

 

Odense Letbane og Odense Kommune afholder onsdag 23. august infomøde for beboere og erhvervsliv på Hjalleseskolen. Arbejdet med at skabe plads til letbanen i det eksisterende vej- og fortovsareal går nemlig snart i gang i Hjallese. 

 

Odense Letbane er allerede i gang med at gøre klar til byggeriet af letbanen på Ørbækvej, og fra september måned går anlægsarbejdet også i gang på Hestehaven samt i Hjallesegade.

I første omgang skal der skabes plads til, at letbanesporene kan blive anlagt. Det gøres ved at bygge nye vejbaner, cykelstier og fortove ved siden af letbanens kommende spor. Dette arbejde forventes at vare frem til midten af 2018.

I umiddelbar forlængelse deraf går arbejdet med at lægge spor, rejse køremaster, bygge stationer og så videre i gang. Det varer ifølge planen frem til midten af 2020.

På et tidspunkt i løbet af anlægarbejdet vil enderne af Hedelandsvej og Kærlandsvej blive lukket ud mod Hestehaven, ligesom Hestehaven vil blive lukket for gennemkørsel, hvor den kommende letbanestation skal ligge. 

I forbindelse med at anlægsarbejdet begynder, inviteres beboere og erhvervsdrivende i Hjallese til infomøde kl. 18.00 - 19.30 (Opdatering: Dette møde er fyldt op, og der er lukket for tilmelding. Se øverst i artiklen) onsdag 23. august på Hjalleseskolen, Solbærvej 5.

På mødet vil der være oplæg om, hvordan anlægsarbejdet gribes an, hvad man som beboer eller forretningsdrivende kan forvente. Desuden vil der blive informeret om, hvordan trafikken skal afvikles under anlægsarbejdet, samt hvordan trafiksituationen bliver i fremtiden i området. Desuden får man tips til, hvordan man kan holde sig orienteret om det igangværende arbejde.

Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til fagfolkene fra Odense Letbane og Odense Kommune – både i salen og individuelt efter mødet.

 

Følg arbejdet i Hjallese - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×