Nabo til vejarbejdet
Trafik

Kortvarig fredags-lukning af Reventlowsvej op mod Nyborgvej

24. november 2016

 

VandCenter Syd er i gang med et stort kloakprojekt i krydset mellem Nyborgvej og Palnatokesvej-Reventlowsvej. Her skal sættes nye hovedbrønde op, som skal forbinde kloakkerne i området.

 

Meget af arbejdet har været koncentreret på den nordlige side af Nyborgvej. Men nu skal der opsættes et såkaldt ”bygværk”, en stor hovedbrønd, på det sydlige hjørne af krydset, ud for Nyborgvejens Grill.

 

Derfor er det nødvendigt at lukke Reventlowsvej af ved krydset ud mod Nyborgvej i nogle få timer på fredag 25. november. Nærmere bestemt i tidsrummet cirka mellem klokken 09.00 og 15.00.

 

Lukningen skyldes, at bygværket er stort og meget tungt – og at det derfor kræver en stor kran at få det sænket på plads. Der er begrænset plads i krydset, og kranen kan kun placeres på Reventlowsvej.

 

Reventlowsvej er i forvejen ensrettet mod syd på den pågældende strækning. Så den midlertidige lukning har kun betydning for bilister, der skal mod syd ad Reventlowsvej.

 

De kan i stedet anvende Nyborgvej – Benediktsgade – Hjallesevej som omkørsel. Se kortet i bunden af artiklen.

 

Husk at du altid kan finde alternative ruter med Ruteplanlæggeren, som findes på www.odense.dk/nyeveje.

 

Cyklister og fodgængere kan komme forbi arbejdsområdet på Reventlowsvej.

 

 

VIDEO: Visualiseringer af Odense Letbane - fra Tarup til Hjallese

 

 

Det omfattende arbejde med at omlægge kloakrør skal laves forud for letbanebyggeriet, og VandCenter Syd bruger anledningen til samtidig at få opgraderet kapaciteten med ekstra store rør, som bedre kan lede vandet fra kraftige regnbyger væk fra gaderne.

 

Det samlede kloakarbejde i denne ende af Nyborgvej forventes at være afsluttet inden april 2017.

 

 

Følg arbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×