Nabo til vejarbejdet
Trafik

Kryds ved universitetet bliver lukket for cyklister

20. marts 2018

 

På grund af vejarbejde har det i en periode ikke været muligt at krydse Niels Bohrs Alle på cykel ved Campusvej. Nu går arbejdet ind i en ny fase, hvor byggeriet af en ny stitunnel under Niels Bohrs Alle for alvor går i gang.

 

Der skal opbygges nye nedkørsler til tunnelen. Det kræver ekstra arbejdsplads, og derfor er det fra tirsdag 20. marts nødvendig at lukke hele krydset af for cyklende trafik – også på langs ad Niels Bohrs Alle.

 

Afspærringen af cykelstien sker af hensyn til trafiksikkerheden under arbejdet i området. Den forventes at vare hen over sommeren.

 

 

Letbane og ny tunnel sender cyklister til SDU på en lille omvej

 

 

Der bliver lavet en midlertidig cykelsti hen over boldbanen bag den nærliggende genbrugsstation og hen over Bilkas parkeringsplads, så omkørslen for cyklister på Niels Bohrs Alle bliver så lille som muligt. Se kortet i bunden af artiklen.

 

Som bilist eller fodgænger kan man fortsat bruge krydset. Der vil dog kun være ét fodgængerfelt åbent på tværs af Niels Bohrs Alle.

 

Som cyklist skal man bruge tunnelen lidt mod øst ad Niels Bohrs Alle ved Bilkas P-plads eller overkørslen mod vest ved Brobygårdvej, hvis man skal krydse Niels Bohrs Alle.

 

Den nye stitunnel, som forventes færdig til efteråret, skal gøre det muligt for cyklister og fodgængere at færdes sikkert på tværs af Niels Bohrs Alle i krydset, som er belastet af meget trafik i myldretiden.

 

 

Følg arbejdet på Campusvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×