Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Sporarbejde

Krydset ved Tinghusgade genåbner

24. september 2020

 

Fredag 25. september åbner krydset hvor Tinghusgade møder Albanigade. Dermed er alle kryds i Albanigade igen åbne for samtlige trafikanter.

Det anlægsarbejde, der efterfølgende mangler i Albanigade er,  at de sidste skinner skal samles og støbes fast,  der skal etableres kørestrømsmaster, lige som stationen på Benedikts Plads skal laves færdig. Dette arbejde er efter planen afsluttet inden udgangen af 2020. 

 

Følg arbejdet på Albanigade - tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

 

Relaterede nyheder

 • Test af lys på letbanens stationer

  Test af lys på letbanens stationer

  Foreløbigt henlægger letbanens stationerne i mørke. Dog var der forleden test af lyssætningen på den kommende Parkering Odense Syd-station, så lyset kunne ses i praksis og lyskilderne kunne finjusteres.
  12. maj 2021
 • Sikkerhed for letbanens naboer

  Sikkerhed for letbanens naboer

  Når du som nabo skal pudse vinduer, rense tagrender eller flytte – så er det vigtigt, at du ikke kommer for tæt på letbanens kørestrøm eller opholder dig i letbanens spor.
  14. maj 2021
 • Letbanens sidste skinner er støbt

  Letbanens sidste skinner er støbt

  En vigtig milepæl i letbaneprojektet er nået. Onsdag 28. april lykkedes det letbanens entreprenør at støbe de allersidste skinner på letbanens godt 14 kilometer lange spor fast.
  29. april 2021
 • Status på letbanebyggeriet i DIT nabolag

  Status på letbanebyggeriet i DIT nabolag

  Letbanens anlægsarbejde fortsætter hele foråret og vil frem mod sommerferien nå et (tæt på) færdigt niveau. Få et overblik overblik over det resterende letbanearbejde i dit lokalområde.
  23. april 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse