Nabo til vejarbejdet
Sporarbejde

Krydsning af Rismarksvej påvirker trafikken

24. januar 2020

 

Fra mandag 27. januar begynder arbejdet med at føre letbanens skinner på tværs af Rismarksvej ved Højstrupvej. Arbejdet forventes at vare frem til midten af marts.

Bilister kan fortsat benytte Rismarksvej, da de bliver ledt uden om sporarbejdet via en midlertidige vej. Der vil dog være hastighedsbegrænsning på 30 kilometer i timen på strækningen.

For at få trafikken til at glide bedst muligt vil der være venstresvingsforbud fra alle sider i krydset ved Højstupvej og Rismarksvænget, med mindre man kommer fra den sydlige del af Rismarksvej og svinger til venstre ad Rismarksvænget.

Det er muligt at finde nærmeste omkørsel via www.odenserundt.dk

(Artiklen fortsætter under billedet.)

 

Cyklister og fodgængere, der skal mod nord, skal benytte en gangbro på Højstrupvej, og cyklister skal derefter trække cyklen et kort stykke på fortovet for at komme tilbage på cykelstien på Rismarksvej.

Cyklister i sydgående retning skal som vanligt benytte Rismarksvænget for at komme retur til Rismarksvej.

 

Følg arbejdet på Rismarksvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

Relaterede nyheder

 • Uffesvej åbner inden weekenden

  I løbet af uge 8 åbner indkørslen til den nordlige del af Uffesvej. Samtidig lukker den midlertidige indkørsel til Vermundsvej.
  20. februar 2020
 • Sporarbejde starter op i Albanigade

  Udgravningen til letbanens spor i Albanigade starter i løbet af uge 9. Arbejdet starter i krydset hvor Albanigade møder Benediktsgade
  24. februar 2020
 • Midlertidig spærring af Nørregade

  Fra tirsdag 25. februar til torsdag 27 februar er Nørregade spærret ved Østre Stationsvej, da der skal fjernes en stor brønd i krydset.
  21. februar 2020
 • Omkørsel på Middelfartvej i to weekender

  I weekenden i uge 8 og 9 er der både en spærring samt en ensretning på dele af Middelfartvej, så bilister skal ud på en omkørsel.
  20. februar 2020

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×