Sporarbejde

Letbanearbejde i gang langs Rosengårdcentret, IKEA og Bilka

3. september 2018

 

Nu går arbejdet med at bygge selve letbanen i gang på Ørbækvej på strækningen langs Rosengårdcentret, forbi IKEA og ned til Bilka.

Fra denne uge, uge 36, og cirka et halvt år frem vil der blive arbejdet med først at gøre belægningen klar og senere med at lægge skinner, bygge stationer og så videre.

Fra midten af ugen går arbejdet i gang på strækningen fra Munkerisvej til Rosengårdcentrets indkørsel. I midten af september begynder det tilsvarende arbejde fra Rosengårdcentrets indkørsel til Stærmosegårdsvej. Herefter går arbejdet i gang på strækningen fra Stærmosegårdsvej til indkørslen til Fyn Byen og Bilka Øst.

 

Nu begynder arbejdet med at skabe letbanesporet i Odense

 

I første omgang bliver krydsene ved Rosengårdcentret og Stærmosegårdsvej ikke berørt, ligesom det heller ikke i nævneværdig grad påvirker biltrafikken på Ørbækvej. Arbejdet kommer til at foregå i rabatten og inde på Rosengårdcentrets parkeringsplads. Fodgængere og cyklister skal benytte en bred fællessti langs arbejdsarealet.

Senere i september går arbejdet også i gang i krydsene ved indkørslen til Rosengårdcentret, til Stærmosegårdsvej og til Fynbyen og Bilka Øst. Dette arbejde og den trafikale betydning vil blive meldt ud særskilt.

 

Følg arbejdet på Ørbækvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse