Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Letbanearbejde på Nyborgvej i gang på hele strækningen

6. april 2018

 

Mandag 9. april forlænges det arbejdsareal, hvor de nye vejbaner, cykelstier og fortove bygges på Nyborgvej. Det gælder strækningen fra Palnatokesvej til Frederiksgade. Dermed arbejdes der på hele den del af Nyborgvej, hvor letbanen i fremtiden skal køre.

Arbejdsarealet vil være i den nordlige side af vejen frem til midten af 2018, hvorefter arbejdet rykker over i modsatte side. Al adgang til ejendommene langs arbejdet vil blive opretholdt. Der kan dog komme kortvarige lukninger, når belægningen ved indkørsler skal laves. Kantstensparkering på Nyborgvej vil fremover ikke være mulig.

Grundet de trange pladsforhold skal cyklister og fodgængere deles om pladsen fra Østerbæksvej til Reventlowsvej. Af sikkerhedsmæssige grunde skal cyklisterne trække på denne strækning, med mindre de vælger den skiltede omkørselsute via Schacksgade og Gyldenløvesgade. Fra Reventlowsvej til Rødegårdsvej skal cyklister i begge retninger deles om cykelstien i den sydlige side af Nyborgvej. Fodgængere skal benytte det sydlige fortov.

I hele 2018 vil det være muligt at køre i begge retninger på hele Nyborgvej. Først senere, når sporarbejdet går i gang, kan Nyborgvej blive ensrettet i perioder. Der bliver meldt ud herom til den tid.

 

Følg letbanearbejdet på Nyborgvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×