Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Anlægsarbejde

Letbanens entreprenør anlægger oplagringsplads i Bolbro

22. marts 2019

Letbanens entreprenør, Comsa, og underentreprenøren Munck er nu så langt med arbejdet, at de har brug for mere plads til deres materialer i nærheden af letbanebyggeriet i den nordvestlige del af byen. Derfor anlægges nu en oplagringsplads på en del af græsarealet mellem Roesskovsvej, Kløvermosevej og jernbanen.

Cirka halvdelen af græsarealet vil blive benyttet af entreprenøren, mens den anden halvdel kan benyttes som hidtil til f.eks. hundeluftning eller boldspil. Der opretholdes en gangsti i den nordlige side mellem beplantningen og materialepladsen. Desuden kan det tænkes, at Odense Kommune vil benytte arealet til parkering i forbindelse med events i Tusindårskoven og Dyrskuepladsen i løbet af foråret og sommeren.

 

Arealet skal primært benyttes til jord, beton og mastefundamenter i jern, som kræver en del plads. Desuden vil der være en skurby med kontorer, omklædning, frokostvogne for de folk, der arbejder med at bygge letbanen.

Der vil kunne være aktivitet i arealet fra klokken 06.00 og til klokken 18.00. Men det støjende arbejde må først påbegyndes efter klokken 07.00 i overensstemmelse med Letbanens VVM-tilladelse.

Der bliver lagt en beskyttende fiberdug ud på arealet og derefter stabilgrus, som gør det muligt at køre på grunden uden at beskadige græsset.

Det er Odense Kommune, der ejer arealet. Men Odense Letbane har eksproprieret området midlertidigt til brug ved letbanebyggeriet. Forventningen er, at grunden skal benyttes frem til sommer 2020, hvorefter det leveres tilbage til kommunen i samme stand, som da det blev overtaget. Herefter skal pladsen indgå i Odense Kommunes områdefornyelse i Bolbro. Læs mere her.

 

Følg letbanearbejdet i Bolbro - tilmeld dig nyhedsbrev her

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse