Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Mød os

VIDEO: Letbanens mobile udstilling er rykket til Højstrupvej

2. oktober 2017

 

Odense Letbanes anlægsarbejde er netop begyndt på den nordlige del af Højstrupvej samt ved Rismarksvænget. Kom forbi i skurvognen på Højstrupvej og hør mere om arbejdet.

 

 

Letbanens mobile udstilling er rykket til Højstrupvej – nærmere bestemt ved det lille butikstorv tæt ved Frodesvej, hvor den ombyggede skurvogn kan besøges frem til den 12. oktober.

 

Den mobile udstilling har åbent mandag-torsdag mellem klokken 13.00 og 17.00.

 

  

Læs mere om den mobile udstilling her 

  

Her kan du holde dig orienteret om letbaneprojektet og høre mere om anlægsarbejdets betydning i Bolbro og Tarup. I den mobile udstilling kan du blandt andet afprøve et interaktivt kort over letbanen, se udstillingsplancher eller stille spørgsmål til en letbanemedarbejder, som altid vil være til stede i åbningstiden.

 

Torsdag 12. oktober vil der tilmed være mulighed for at høre om områdefornyelsen i Bolbro. Projektleder Rikke Falgreen Mortensen fra Odense Kommune vil være til stede i skurvognen og svare på spørgsmål.

 

Læs mere om områdefornyelsen på www.odense.dk/ditbolbro

  

 

Følg arbejdet på Højstrupvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

  

 

 

 

Relaterede nyheder

 • Sikkerhed for letbanens naboer

  Sikkerhed for letbanens naboer

  Når du som nabo skal pudse vinduer, rense tagrender eller flytte – så er det vigtigt, at du ikke kommer for tæt på letbanens kørestrøm eller opholder dig i letbanens spor.
  14. maj 2021
 • Test af lys på letbanens stationer

  Test af lys på letbanens stationer

  Foreløbigt henlægger letbanens stationerne i mørke. Dog var der forleden test af lyssætningen på den kommende Parkering Odense Syd-station, så lyset kunne ses i praksis og lyskilderne kunne finjusteres.
  12. maj 2021
 • Status på letbanebyggeriet i DIT nabolag

  Status på letbanebyggeriet i DIT nabolag

  Letbanens anlægsarbejde fortsætter hele foråret og vil frem mod sommerferien nå et (tæt på) færdigt niveau. Få et overblik overblik over det resterende letbanearbejde i dit lokalområde.
  23. april 2021
 • Snart pibler græsset i 10 kilometer letbanespor

  Snart pibler græsset i 10 kilometer letbanespor

  Letbaneprojektet er nu så langt, at den sidste grønne finish kan udføres. Letbaneentreprenøren er nemlig gået i gang med at så græs i sporene på et areal, der svarer til 10 fodboldbaner.
  7. maj 2021

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse