Nabo til vejarbejdet
Mød os

VIDEO: Letbanens mobile udstilling rykker ud af sit vinterhi

7. marts 2018

 

Kalenderen siger forår, og det betyder, at Odense Letbanes mobile udstilling igen er at finde på udvalgte steder langs letbanestrækningen.

 

Første stop bliver ved SDU’s hovedindgang, hvor du kan besøge udstillingen fra mandag 12. marts til torsdag 15. marts, alle dage i tidsrummet kl. 13.00-17.00.

 

Letbanen vil forandre Odense. Arbejdet med at lave nye veje, cykelstier og fortove langs letbanen er godt i gang i det meste af byen – men det kan stadig være svært at forestille sig, præcis hvordan letbanen kommer til at ændre bybilledet, og hvilken betydning den får for den fortsatte byudvikling i Odense.

 

 

Zoom helt tæt på: Sådan bliver letbanen i dit nabolag

 

 

Odense Letbanes mobile udstilling, der er indrettet i en renoveret skurvogn, kan hjælpe dig med at få et bedre indblik. Både i baggrunden for, hvorfor byrådet har besluttet at bygge letbanen, i hvordan det kommende anlægs- og sporarbejde vil forløbe, samt i hvordan hverdagen med letbanen bliver i fremtiden.

 

Udstillingen er altid bemandet med en medarbejder fra Odense Letbane. Derfor har du god mulighed for at lære mere om projektet og få svar dine spørgsmål.

 

Læs mere om Odense Letbanes mobile udstilling på odenseletbane.dk/udstilling, hvor der også løbende bliver informeret om, hvor udstillingen befinder sig.

 

 

Følg letbanearbejdet i byen - tilmeld dig nyhedsbrevet her 

  

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×