Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Drift

Letbanestationer får nu monteret standere til rejsekortet

11. juni 2021

 

Rejsekortet er i gang med at installere rejsekortstandere på letbanens 26 stationer. Standerne bliver placeret ved indgangen til perronerne, så du automatisk passerer standeren, når du benytter letbanen.

Som hjælp for svagtseende er der ledelinjer i perronbelægningen, så det er nemt at finde frem til standeren uden at støde ind i den.  

Når letbanen kommer i drift, vil rejsekortet vil være den nemmeste og generelt billigste billetform. Du tjekker ind på standerne ved påstigning. Skifter du til bus eller tog, skal du tjekke ind igen. Udtjekning sker først, når du afslutter din rejse.     

 

(Artiklen fortsætter under billedet.)

 

Opsætningen af rejsekortstandere er en del af den afsluttende finish på letbanestationerne. Efter letbanens åbning kan du skifte mellem letbane og bus eller tog på stationerne Tarup Center, Bolbro, Odense Banegård, Benedikts Plads, Korsløkke og Hjallese.  

Hvis du ikke allerede har et rejsekort, kan du bestille det via rejsekort.dk. Her kan du også læse mere om de forskellige typer af rejsekort, så du finder dét kort, der passer bedst til netop dit behov. 

 

Bestil et rejsekort på rejsekort.dk 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse