Nabo til vejarbejdet
Vejarbejde

Lygtepælene på Højstrupvej holder flyttedag

3. november 2017

 

Fredag 3. november og lørdag 4. november bliver der gjort klar til at flytte belysningen over i den modsatte side af Højstrupvej.

 

 

Arbejdet med at anlægge det kommende fortov i den nordlige side af Højstrupvej er i fuld gang. Fortovet skal flyttes et par meter ind til siden. Derfor er det nødvendigt at fjerne de nuværende lygtepæle – og i stedet opsætte belysning på den modsatte side af vejen.

 

Der skal laves ny afvanding af området og der skal gøres plads til letbanen, som skal køre i den side af vejen. Derfor er det nødvendigt at flytte de gamle lygtepæle.

 

 

Der kommer dobbelt så mange træer foran Idrætsparken

 

 

Fredag 3. november og lørdag 4. november, begge dage i tidsrummet klokken 07.00 – 15.00, bliver der lavet fundamenter til den nye belysning på Højstrupvejs sydlige vejside. Arbejdet vil foregå punktvis og vil ikke få trafikale konsekvenser.

 

De nye master og armaturer bliver sat op i begyndelsen af den kommende uge, hvorefter de gamle lygtepæle bliver pillet ned. Der kommer lige så mange lygtepæle op, som der tages ned.

 

Armaturerne er lavet til den energibesparende LED-belysning, og de lyser primært ned og ud på vejen. LED er kraftigere end den gamle belysning, og lygtepælene vil derfor give mere lys. Så selvom der bliver længere mellem fortovene på grund af letbanen, vil begge fortove fortsat være godt belyste.

 

 

Følg arbejdet på Højstrupvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse

Nyheder
×