Om Odense Letbane
Nabo til letbanen
Trafik

Middelfartvej bliver spærret ved jernbanebroen i weekenden

1. november 2016

 

Fra fredag den 4. november klokken 18.00 til mandag den 7. november klokken 05.00 bliver en del af Middelfartvej, umiddelbart øst for jernbanebroen, spærret for trafik i begge retninger. Lukningen er nødvendig, fordi Fjernvarme Fyn skal lægge et fjernvarmerør på tværs af vejbanerne.

 

Det er vigtigt, at arbejdet på den store indfaldsvej til Odense generer trafikken mindst muligt. Derfor bliver gravearbejdet på tværs af Middelfartvej udført i weekenden, da der er mindre trafik end på hverdage.

 

Fjernvarme Fyn arbejder også i døgndrift, så trafikken kan blive normaliseret hurtigst muligt – og senest inden myldretiden mandag morgen. Derfor kan naboerne opleve gener i form af støj og lys i løbet af natten.

 

Lukningen træder i kraft fredag aften klokken 18.00 og vil blive ophævet senest klokken 05.00 mandag morgen.

 

 

VIDEO: Hvad sker der bag hegnet på jernbanebroen på Middelfartvej?

 

 

Nærmere bestemt er det strækningen mellem Grønløkkevej og jernbanebroen, der er arbejdsområde, og som derfor bliver lukket af. Se kortet i bunden af artiklen.

 

Derfor er der heller ikke direkte adgang fra Middelfartvej til butikker og virksomheder på det nordlige hjørne af Middelfartvej/Grønløkkevej. I stedet er der indkørsel bagom via Grønløkkevej.

 

Det betyder også, at enden af Kildemosevej ud mod Middelfartvej bliver spærret. Der er adgang til Kildemosevej fra Grønløkkevej.

 

 

VIDEO: Sådan kommer letbanen til at se ud på Middelfartvej

 

 

Som bilist kan man benytte Ring 2 (Kløvermosevej), Falen og Grønløkkevej som omkørsel, mens weekendarbejdet står på. Der vil blive sat gule skilte op for at gøre bilisterne opmærksomme på muligheden for omkørsel. Se kortet i bunden af artiklen. 

 

Det gælder dog kun for biltrafikken. Cyklister og fodgængere kan fortsat krydse jernbanebroen, mens arbejdet står på.

 

Husk at du altid kan finde alternative ruter på Ruteplanlæggeren, som du finder via dette link.

 

 

Følg arbejdet på Middelfartvej - tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

undefined

 

 

 

Relaterede nyheder

Så langt er vi nået

Instagram @byenibevaegelse